Inte som planerat

Hmmm. Idag var tanken att jag och Lhine skulle köra igenom eliten, med belöning mellan rutan och dirigeringsapportering, men helt plötsligt kom jag på mig själv med att belöna Lhine under fria följet. Så bra ordning är det på mig och mina planer. Aja, Lhine led inte och istället blev det en massa belöning i alla momenten. Ska försöka genomföra min plan på torsdag istället, försöka.

Fria följet har blivit ett jätteroligt moment, och speciellt språngmarschen! Dumrutan har också blivit roligare, så idag provade Lhine att tjuva vid skiftena för att få belöningen snabbare. Det funkade dock inte, utan istället fick gå ett helt varv till! Inkallningen, som vanligt rak och snabb. Kanonskick till rutans kon, så där kom belöningspåsen med köttbullar fram istället för ”bara” torkad blodpudding.

Sedan full fart till rutan, där det idag inte låg någon target. Trodde inte att jag skulle hinna få stopp på henne i rutan, men det var på linjen. Snabbt ut och belöna för att hon stannade, och inte tjuvade och lade sig ner. Tror det blev en fin inkallning, vände mig inte om och tittade. Haken i halsbandet slår i spännet när hon springer, och jag hörde ingen tjuvstart iallafall.

Konskicket vid dirigeringsapporteringen har blivit så svårt tycker Lhine. Det var inte bästa tempo och placering idag, men belöningspåsen kom fram iallafall. Hon gör ju sitt bästa, och förhoppningsvis blir hennes bästa bättre när hon får bästa belöningen. Det blev vänsterdirigering idag, och apporten låg tvärs över vägen mot rutan. Den syntes inte i gräset, men Lhine satsade full fart åt rätt håll och vände direkt när hon sprang över den. Åh, jag blev så glad att hon fortsatte åt vänster istället för att vika in mot mitten när hon inte såg apportbocken!

Inga konstigheter med metallapporteringen, utan hinder, men vid vittringsapporteringen blev det något tok. Lhine tog fel! Oj, vet inte när det hände sist. Dessutom spottade hon ut den samtidigt som hon vände in vid min sida. What? Skickade ut henne direkt igen, och då blev det rätt. Fjärren gick alldeles för fort, med fult skifte stå-> sitt. Bara att jobba vidare.

23 maj, 2011 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: