Duktiga tjejer

I helgen har hundarna varit lediga, men idag har de fått varsitt kort träningspass. Ingen som helst planering, men det blev jättebra ändå!

Lhine fick träna på skiftena i dumrutan, och sen fick hon göra ett par ställanden och lägganden framför mig innan vi gick över till att träna inkallningar. Sist vi gjorde så hade hon helt fel tänk under inkallningarna, men idag var det snabba starter och full fart mot mig! Efter tre raka inkallningar så fick hon både ett ställande och läggande. Hon reagerade snabbt och gjorde både ett fint ställande och läggande. Härligt! Avslutade sedan med en rak inkallning, och det var full fart framåt.

Med Thyra blev det ett riktigt fint freestylepass, där vi jobbade en hel del med att dämpa mina handhjälper. Det är främst på två ställen i programmet som jag själv känt att det ser lite fult ut, men till nästa tävling kommer det förmodligen se mycket bättre ut. Thyra verkade inte sakna den hjälp hon fått förut där hon ska snurra och sedan gå mellan mina ben, och det kändes helt klart mycket tjusigare att inte vara där och flaxa med armen!

Thyras dotter Vittra, Höstglädjens Quick-Witted genomförde igår intagningsprovet för räddningshundar, och blev godkänd! Kul!

2 maj, 2011 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Duktiga tjejer”

  1. Jonna & Svante:

    Kul med både lyckad träning och att Thyras dotter klarade av sitt intagningsprov! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: