Koma

Jösses vilken värme det blev idag på min lediga dag! Efter morgonpromenaden blev det att byta om till både kortärmat och kortbent. Frukosten intogs på uteplatsen, och där blev jag sedan sittande ett bra tag och stekte i vårsolen. Underbart om man ska göra ingenting, men jag hade ju planerat att träna hund! Dagens värme är ju ingenting jämfört med sommarvärme egentligen, men det var ju nyss vinter så varken jag eller hundarna har hunnit vänja oss än.

Thyra och Lhine har inte njutit av dagen direkt, utan har legat helt utslagna. Under tiden jag satt ute så låg Thyra i skuggremsan längs staketet och Lhine i skuggan bakom soffan på de svala plattorna. När jag kände att shortsen började bli blöta av svett så gick vi in och gömde oss i det svala vardagsrummet ett par timmar. Vi har sol på framsidan från morgon till kväll, men vardagsrummet ligger mot baksidan så dit kommer solen aldrig att nå.

Nu under kvällen, efter ett corepass på F & S, så fick Lhine ett kort träningspass före kvällsmaten. Vittring och inkallning blev det, och på kvällspromenaden ska Lhine och Thyra få göra gruppmomenten tillsammans. Vittringen gick kanon, och Lhine har börjat få riktigt gott självförtroende i momentet! Inkallningarna såg också riktigt bra ut. Lhine ligger på helspänn med öronen framåt och bara väntar på att jag ska ropa. Idag såg jag inte att hon sneglade åt konorna en enda gång, utan hon satsade för fullt för att få sin skinkfyllda belöningsburk!

18 april, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Koma”

 1. Matilda:

  Gött att dina hundar orkar med att träna i alla fall. Zeke har varit helt slut nu i värmen och knappt orkat hänga med alls. men vi kämpar på 🙂 bara att höja motivationen…

 2. Kim:

  Vad skönt med sådan värme tycker jag, för här i Jämtland kunde vi ha behövt liiiite varmare. 😉

 3. Junitjej:

  Vädret är fantastiskt!!
  Min hund föredrar dock att ligga i skuggan.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: