Helgkurs i tävlingslydnad

Wow, vilken häftig helg jag och Lhine har haft i Valdemarsvik! Tretton oerhört intressanta och lärorika timmar med Lotta Linusson. Jag är helt slut efter helgen, vilket Lhine också borde vara, men så fort jag reser på mig så tassar hon efter mig och undrar om vi ska göra något kul!

Vi har fått hjälp med metallapporteringen, visat upp fjärren och vittringen, fått tips på hur vi ska fortsätta med dirigeringsapporteringen och rutan, fått bekräftat att vi har en bra träningsplan för inkallningen, och så har jag sugit åt mig massor av de lösningar som Lotta hade på de problem som de övriga deltagarna tog upp under sin egna tid.

Dessutom har helgen innehållit en hel del prat om belöningar, sekvenser, belöningsdelar, länkar, övergångar, momentförberedelser och mycket, mycket mer! Jag har alltså fått med mig hur mycket som helst hem, och längtar efter att få sätta igång med lydnaden ordentligt!

Nu är det dags för sängen!

3 april, 2011 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Helgkurs i tävlingslydnad”

 1. TinaKrulleRingfoss:

  Vad härligt! Då vill vi ha en redovisning imorron på jobbet, tack! 🙂

 2. Jonna & Svante:

  Vilken bra kurs! Förstår om du är helt slut efter så himla mycket träning! 🙂

 3. Malou:

  Va roligt 🙂

 4. Terese:

  Roligt! Härligt med massa ny inspiration, hoppas du delar med dig lite allteftersom i bloggen..:)

 5. Jeanette & Sly:

  Kul med givande kurs! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: