Bättre träning

Usch vilket blött väder vi hade på jobbet under förmiddagen! Idag kunde jag känna mig riktigt glad över att jag önskade mig något så tråkigt som regnkläder i julklapp. Efter att ha plaskat omkring med dagishundarna och rastat av Thyra och Lhine på lunchen innan jag värmde min mat, så hade jag ingen lust eller ork att träna med dom när matlådan var tom.

På eftermiddagen blev det lite bättre väder, så i väntan på att dagishundarna skulle börja åka hem blev det lite träning iallafall.  I köket/teorisalen tränade jag och Lhine fritt följ och idag hade hon jättefin ögonkontakt. Utmanade henne lite och gick nästan in i skåp och väggar, och hon behöll kontakten. Det var bara en gång hon gjorde ett blicksläpp, och då tog jag belöningen och sprang ifrån henne runt bordet. Till skillnad mot igår, när Lhine bara ryckte på axlarna åt att hon förlorade belöningen, så blev det konkurrens! När jag ställde upp i utgångsposition igen kastade sig Lhine in vid sidan och bad om att vi skulle gå några steg så hon kunde få den där häftiga belöningen. Härligt!

6 april, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Bättre träning”

 1. Jonna & Svante:

  Jag köpte ett bra (och dyrt) regnställ för något år sen. Skittråkig utgift men varje gång det regnar är jag jätteglad över mitt köp! 🙂

 2. Hanna:

  Kul när det funkar! Ska ni ställa i Bohus till helgen?

 3. Angelica:

  Tack för tipset. Har egentligen ingen aning till varför jag tränade in så men ska ändra på det nu så att vi inte får några poängavdrag när det är dags för tävlingsbanorna 😉

 4. Ann-Sofie:

  Åhhh blev påmind om ett viktigt delträningsmoment när jag läste här, blicksläppet. Just ja!! Tänk va man glömmer vissa små detaljer. Nu ska Eddie o jag finslipa lite på det, precis vad vi behövde komma på just nu. TACK för tipset!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: