Tråkiga söndag


En bild från förra veckan.

Vilket väder vi har här idag! Strålande sol och plusgrader. Underbart!

Fast här sitter vi inne och tråkar istället för att vara ute och njuta. En långpromenad med hundarna och varsitt träningspass med dom ute i solen hade inte varit helt fel… om det inte vore för Thyras tass, och tratt. Husse är iväg hela dagen, och jag är faktiskt så fånig att jag inte vill lämna Thyra ensam med tratten idag när hon inte verkar helt bekväm med varken den eller sin onda tass.

Imorse var inte jag och Thyra riktigt överrens om hur tassen ska skötas och inte skötas, så då fick det helt enkelt bli tratt. Inatt fick hon sova med strumpa på tassen, som hon försökte dra bort. Hon försökte verkligen se oskyldig ut när jag vaknade två gånger och drog upp strumpan ordentligt igen. Hoppas tassen läker snabbt nu utan en massa krångel.

6 mars, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Tråkiga söndag”

 1. Jonna & Svante:

  Hihi, kan tänka mig Thyras oskyldiga utseende när du vaknar och drar upp strumpan. ”Jag har inte gjort nåt, den trillade av av sig själv!” 😉

 2. Anna&Trion:

  Men, vad har hänt med tassen? Stackars liten… Inte kul alls det :/ Tratt. Herre gud. Shappo här hemma har haft tratt ett par gånger, där kan man snaka om SUR hund, haha. Sätter sig på stället och vägrar flytta sig. Haha.

  Hoppas Thyra kryar på sin lilla tass – och att ni kommer överens om hur ni ska sköta den 😉 Hihi.

 3. Sofie:

  Huvva. Hoppas hon mår bra igen snart!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: