Minipass

Innan det blev någon frukost för mig och hundarna idag, så gick jag ut och ställde upp en ruta åt Lhine på gräsmattan utanför. Lade både ut targeten, som förresten heter Rutan, och en liten burk med en klick äcklig blötmat i. Hade även en likadan burk, med lock på, i fickan.

Gick in och hämtade Lhine och så traskade vi ut och ställde upp oss för konskicket. Först satt hon nästan och gäspade, men jag väntade tills hon kändes laddad innan jag skickade henne. Det blev ett jättebra konskick, och då överraskade jag henne med att kasta belöningsburken till henne. Tjoho, vilken lycka! Jag sprang fram till Lhine och så öppnade vi burken tillsammans.

När burken var renslickad backade jag tillbaka till startpunkten och skickade Lhine vidare mot rutan, där en öppen belöningsburk väntade. Lhine slukade snabbt blötmaten, och ställde sig sedan hukande på Rutan. Där var det roliga slut, och vi gick in för att äta frukost innan det var dags att åka till jobbet.

Det där med belöningsburkar är något som jag glömt bort. Mycket lustigt eftersom att det är Lhines favoritbelöning, helst med såsig kattmat i. Aja, nu är dom tillbaka i träningen igen!

17 mars, 2011 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: