Krigsmålning

”Har hört att husse eventuellt ska dra på sig kamouflagedräkten och spela paintball nästa helg, så jag tänkte att jag ska följa med och hjälpa husse att spåra upp fienden. Jag har redan börjat prova olika krigsmålningar, och den här blev väl sådär…”

23 mars, 2011 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Krigsmålning”

 1. Kim:

  Haha, vilken läckerbit!

  Bambi gjorde samma grej i morse, och med tanke på hennes päls så åker hon i badet sen. 😀

 2. Ingela, Zeb, Indy:

  Snyggt! =)

 3. Sabine:

  Härlig bild, typisk goldenmålning ;)?!
  Tack för grattiset :)!
  Roligt ni börjat med freestyle också, är övertygad om att ni kommer lyckas lika bra där!!! Självklart ska ni ut på banorna. Jag tycker nya reglerna verkar bättre, att det ska inte vara hur enkelt som helst att få nära maxpoäng. Man ska kräva mera av föraren och hunden i tex klass 3 än i klass 1 vilket känns bättre tycker jag nu än då =). I klass 1 verkar det ha blivit något svårare, men på ett bra sätt att man prioriterar vissa saker mera nu :)! Har du planerat någon tävling?

 4. Annelie:

  Murtan hälsar att han tycker att Thyra kunde tagit i lite mera!

 5. Jonna & Svante:

  Haha..sötnos! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: