Inkallningsträning

Sitter och väntar på Zandra och Lystra, som förmodligen kommer vilken sekund som helst. Lystra ska ju bo här hos oss i 2 1/2 vecka medan Zandra och Linus är i Thailand.

Jag och Lhine har varit ute på framsidan och tränat inkallning en liten stund nu under morgonen. Tävlingsmässigt avstånd och med konor. Innan vi gick ut hade jag planerat att springa iväg och kasta belöningen, och försöka hinna fram till den före Lhine, vid starten, när hon rest sig och sedan vid starten igen. Dagens belöning fick bli en dummie, som har väldigt högt värde i Lhines ögon.

Vid den första inkallningen låg Lhine kvar när jag ropade, men jag gjorde som planerat ändå… och då blev det väldigt enkelt jag som vann dummien eftersom att Lhine inte ens reste på sig. Sen blev det mer fart på Lhine, som både startade snabbt och hann fram till dummien före mig. Sen var det slut på det roliga! Nästa inkallningsträning är redan planerad och nerskriven på papper.

8 mars, 2011 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Inkallningsträning”

 1. Emma o Sasha:

  Smart inkallningsövning, den snor jag rakt av =)

 2. Annelie:

  Skönt att kunna vinna någon gång, jag tror att det var planerat av Lhine så det blir fler gånger!

 3. Matilda:

  Hej! Grym sida och grymma hundar. Hoppas de är okey om jag länkar till din sida på min blogg, tycker fler borde se och lära av dig och dina hundar (:

  Kram Matilda

 4. Jonna & Svante:

  Riktigt smart övning!

 5. Anna:

  Kul att läsa om din planerade belöningsträning! =)

 6. Matilda:

  Tänk om man kunde vara så strukturerad, smitta gärna av dig 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: