Freestylekurs, del 4

Idag skulle vi spela upp vår musik och visa upp för varandra hur långt vi kommit och vad vi tänkt ha med i våra program. Fast det blev ju inte riktigt som det var planerat…

Min bil var hos veterinären ett par timmar idag, så Lenny fick skjutsa mig till kursen och straxt efter att han släppt av mig och Thyra så säger en annan kursdeltagare att vi inte bör gå in i lokalen. Jag hängde inte med riktigt, men jag tror att det var så att några hundar som tidigare umgåtts med en annan hund som haft kennelhosta varit inne i lokalen igår.

Jag visste inte att det var så känsligt med kennelhosta..? Iallafall så var vi bara två deltagare på kursen igår, och den andra ville inte gå in i lokalen, så då fick vi helt enkelt ha kursen utomhus fram tills att det blev för mörkt och kallt. Det blev väl inte jättebra, men lite bättre än ingen kurs alls. Jag och Thyra visade upp det lilla vi fått ihop hittills, och det blev godkänt.

Till nästa gång hoppas jag att vi har lite mer att visa upp…

27 februari, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Freestylekurs, del 4”

  1. Jonna & Svante:

    Vad tråkigt att det blev som det blev med kursen! Förhoppningsvis blir det inga problem vid nästa kurstillfälle så att alla kan vara med!

  2. Linda:

    De smittar ju vid närkontakt eller att de dricker ur samma skål eller använder samma leksaker. De sitter inte i väggarna 😉 Men det är bra att vara försiktig 🙂 Ska bli kul att få se programmet sen för de hoppas jag du bjuder på!

  3. Anna&Trion:

    Gud så nyfiken jag är på ert program! 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: