Freestylekurs, del 3

Det var ju inte bara fritt följ-kurs med Lhine i söndags, utan även freestylekurs med Thyra. Hann vara hemma två timmar emellan kurserna och tina upp mig. Gissa om jag var frusen sen på kvällen? Den natten sov jag fullt påklädd, med ryggen tätt intill Lenny och så fick Thyra komma upp i sängen och ligga under täcket framför mig också.

Jag lyckades hålla ihop hjärnan under freestylekursen, och fick en hel del vettigt gjort tillsammans med Thyra trots att vi inte har någon låt att göra program till. Thyra påbörjade själv en ny rörelse som vi ska jobba vidare på och utveckla. Jag ville såklart inte vara sämre, och kom också på en ny rörelse. Den blir nog inte helt lätt att lära in, då det behövs en extra arm som belönar… men vi ska göra ett gott försök!

Som avslutning på söndagens kurstillfälle fick vi prova på att le mot publiken. Ingen ville börja, så jag tog mod till mig och klev upp framför de andra. Klistrade på ett riktigt falskt leende och försökte titta upp på publiken samtidigt som Thyra gick slalom mellan mina ben. Shit, det var svårt! Jag såg nog knappast speciellt bekväm ut. He, he. Bara att öva, öva och försöka få det att se naturligt ut.

15 februari, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Freestylekurs, del 3”

 1. Jonna & Svante:

  Kan tänka mig att du vad hemskt trött och frusen efter dubbla kurser! Inte dåligt att kunna fokusera under så lång tid! 🙂

 2. Angelica:

  Bra att veta. Tänker inte lägga så mycket energi på det utan låta honom växa som jag gjort tidigare. Jag vet, var supersugen på att komma upp och träffa hela gänget. Men vi får hoppas på att det blir av senare i vår för det kan ju inte vara vinter hela året 😉

 3. Lina:

  Verkar vara riktigt roligt med fresstyle! (:
  Sj kommer jag satsa på vallning o agility med min (:

 4. Lovisa, Inja & Fendi:

  Ska bli spännande att se vad ni åstadkommer inom denna sport 🙂 jag tror det kommer bli kalas!! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: