Morgondopp

Idag har vi haft en underbar ledig idag! Egentligen skulle jag tagit helg redan 15.00 i onsdags, och jag hade sett fram emot en lång helg, men jag behövdes verkligen på jobbet. Tack och lov fick jag vara ledig idag iallafall.

Någon sovmorgon blev det inte trots ledig dag, för 08:15 skulle Lhine simma på Norsholm. Det gick som vanligt jättebra, och idag fick hon simma 4 – 5 – 4 minuter. Därefter fick Lhine en lång varm dusch. Hon njuter verkligen uppe på duschbordet, och hoppar upp där själv när hon simmat klart. Duscha hemma i badkaret är inte alls lika uppskattat.

Lhine fäller jättemycket just nu, så både bassäng och duschbord såg helt hemska ut när hon var färdigduschad och torkad. Det var ingen liten tuss jag fick plocka ihop när jag spolat av duschbordet, och medan jag torkade av bassängkanterna fick jetpumpen vara på så att pälsen i bassängen skulle få extra skjuts ner i filtret. Att tömma filtret var inte speciellt svårt idag… Annars brukar det vara lite pilligt att få loss den lilla päls som fastnat där i. Idag låg det ett helt marsvin där i. (Liten överdrift kanske).

Under eftermiddagen har vi umgåtts med Carro, Viggo och Lando. Vi började med en skön promenad i Tinnerö där Thyra, Lhine och Lando fick springa lösa. Tanken var att kameran skulle följt med, men jag glömde bort den lilla detaljen att ladda batteriet. Lite synd.

14 januari, 2011 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Morgondopp”

  1. Jonna & Svante:

    Bra tillfälle att simma mitt i fällperioden, då kanske hon tappar pälsen lite snabbare! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: