En till operation

Lagom till Thyras förra ögonlysning upptäckte jag en pytteliten grej på hennes övre ögonlockskant. Bad Per Arvidsson, som ögonlyste henne, att kika på det. Han tyckte inte att hon behövde sövas bara för att ta bort den, utan det kunde tas om hon nån gång skulle bli sövd för något annat. Det stod jag och tänkte att jag skulle berätta för Björn igår när han började prata om att han ville att Thyras knöl i juvret skulle tas bort, men det glömde jag såklart bort!

Så idag blev det att ringa till Valla, igen, och säga till om ögat. Kom då även ihåg att fråga när jag skulle få komma och hämta Thyra på ett ungefär, eftersom att jag jobbar till 15.00. Jag skulle såklart vilja hämta Thyra så fort som möjligt, men kan ju inte smita från jobbet hur som helst.

Man brukar inte få komma och hämta förrän vid 16-17-tiden, så det var inga problem att jag inte kunde komma tidigare. Skönt det, för ett tag funderade jag på att skjuta upp operationen till tisdag när jag är ledig, men nu känns det skönt att vi hinner vara hemma i lugn och ro i nästan 1 1/2 dag innan det är dags att åka och jobba igen.

28 januari, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “En till operation”

 1. Terese:

  Hoppas operationerna går bra och att resultaten ser ok ut!

 2. Gunilla:

  Den tjejen har varit med om så mycket så hon fixar detta utan problem. Hon är ju en stål mamma.

 3. Jonna & Svante:

  Hoppas att operationen går bra! 🙂

 4. Nikita - Hundra hundar och annat trams!:

  Hoppas det går bra på op. 🙂 Det är skönt när man slipper söva hunden om och om igen, blir lite orolig bara de behöver ge dem lungande!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: