Vilken grisfest!

Den här dagen har jag, Lenny och mamma spenderat på Stora Stockholm, eller Stockholm Hundmässa som det numera heter, och innan hemfärden köpte jag lite (äckligt) godis till Thyra och Lhine. De blev helt galna när de kände den ljuvliga doften (stanken) i bilen!

När vi kommit hem, och hundarna ätit sin kvällsmat, plockade jag fram lösgodis och läsk medan Lenny rotade i hundarnas godispåse. ”Vad fan är det här? Det ser ju ut som en fot? Helvete vad det luktar!”. Trots den äckliga stanken så var husse väldigt fascinerad över att det låg två grisfötter i påsen…

Thyra och Lhine satt, på husses kommando, kvar i vardagsrummet och väntade spänt på att han skulle komma tillbaka med något gott. Vilka blickar och vilken lycka när Lenny äntligen gav dom en varsin grisfot! Det var två väldigt lyckliga hundar som låg bakom soffan och knaprade grisfötter, medan deras husse satt i soffan och började bli illamående.

Det luktade verkligen inte gott, och med tröjan uppdragen över näsan mumlade Lenny något om att detta var första och sista gången hundarna fick äta grisfötter inomhus. Ha, ha. Tur att vi har en uteplats, så inte hundarna behöver gå miste om smaskiga grisfötter nästa gång jag går förbi Hundtugget på någon mer utställning.

18 december, 2010 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Vilken grisfest!”

 1. Jonna & Svante:

  Haha…förstår både husse och hundarna! 🙂

 2. Gunilla:

  Kan inte husse få en ansiktsmask i julklapp så blir alla nöjda o glada.

 3. Ingela, Zeb, Indy:

  Haha, mumsigt med grisfötter!

 4. Lantismamman-Mamma till Fem döttrar:

  Vad härligt du skriver;-) Satt nästan dubbelvikt när jag läste om grisfötterna;-) Ha det toppen!

 5. Sanna:

  Gud vilka vackra hundar du har! Jag inväntar mitt köp av hus så jag, efter många år, kan införskaffa mig en vän också 🙂
  God jul!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: