Lite elakt, men budskapet gick iallafall fram!

Ni som troget följer våran blogg vet ju att jag har varit rätt irriterad över att de som sköter snöröjningen här har använt våran uteplats som dumpningsplats. Sedan två veckor tillbaka har det faktiskt inte skottats upp någon mera snö över staketet, och det tack vare mina två riktigt ruskiga hundar! Ha, ha.

Den morgonen när jag skulle iväg och ta DNA-prov på Lhine för GR_PRA1 så var det ett helt gäng med orangeklädda killar här utanför och skottade snö från taken, breddade gångarna och skottade fram bajstunnan som drunknat under snön. Utanför porten var det såklart en kille som öste upp rejält med snö över vårat staket. ”Men vad i helvete..!”.

Jag gick och väckte hundarna och triggade upp Thyra vid dörren till uteplatsen. Smög upp dörren och släppte ut en hysterisk Thyra som även drog igång Lhine, så båda två for ut och vrålskällde. Från gången utanför porten ser man inte våran dörr till uteplatsen då den är under grannens balkong, så det blev en plötslig överraskning för skottarkillen… som tog sin snöskyffel och gick!

När vi sen skulle gå till bilen var han tillbaka, och när vi möttes utanför porten sa jag bara kort ”Det där vill inte vi ha på våran uteplats. Snart är det ju bara för hundarna att kliva över!”. Såg hur han tänkte ”Oh, shit!” innan han tittade ner i marken och tyst sa att han skulle bära bort snön till den stora gräsmattan, på andra sidan gången, istället. ”Tack, jättebra. Vad snällt!”. På kvällen när vi kom hem igen hade han till och med varit och skottat lite längs insidan av staketet. Han ville tydligen inte att Thyra och Lhine skulle ta sig ut. He, he.

28 december, 2010 | 10 kommentar »

10 kommentarer till “Lite elakt, men budskapet gick iallafall fram!”

 1. Nadia:

  Hahaha, klockrent! 😀

 2. Therese:

  Haha, så ska de tas 😀

 3. Terese:

  Haha det är praktiskt ibland med två folkilskna blodtörstiga odjur..;)

 4. Hanna:

  😀 man ska passa sig för rabiata goldens 😉

 5. Annika:

  Hahahaha, bra att ha två ilskna hundar att skrämmas med 🙂

 6. Titti:

  Hahaha nöden kräver ingen lag, visst var det så? 😀

 7. Anna&Trion:

  hahaha! Ja, de där goldens ska man passa sig för! :)Herre gud va roligt!

 8. Jonna & Svante:

  Haha…helt rätt! 😀

 9. Ida:

  Hahahah, man kan använda sina hundar till väldigt mycket.
  Hoppas att dom fortsätter att flytta snön till andra sidan.

 10. Gunela:

  Varning för hunden! Om den biter sig fast, skydda strupen och avvakta tills hjälp kommer! Den skylten gjorde min pappa till vårt sommarställe som låg lite avsides – vi hade då en ursnäll grand danois och en lycklig labbe 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: