7 millimeter

Hoppsan, hejsan! Vet inte riktigt vad som hände, men helt plötsligt så stod jag där förra måndagen med en trimmer i ena handen och ett 7 millimeters skärhuvud i den andra… och några minuter senare var Thyra rakad!

Inte en helt frisk idé kanske, men när allt ändå skulle bort! Thyra är rakad från baksidan av huvudet ner till svansroten, på sidorna, hela framsidan ner till frambenen och på bakbenen är hon rakad ner till hasorna. Så huvud, framben, mage, hasor och svans är vad jag lämnat kvar. Byxorna försvann med effileringssaxen för snart två veckor sedan…

Helt ärligt talat så är jag nöjd med min tokiga idé! Thyra ser ursöt ut, och jag vill nog påstå att jag lyckades riktigt bra med mitt livs första rakning.

21 december, 2010 | 15 kommentar »

15 kommentarer till “7 millimeter”

 1. Caroline o. Lukas:

  Rackarns söt hon blev 🙂

 2. Linda:

  Hon ser jättefin ut 😀

 3. Anna&Trion:

  Brukar raka av lejonmanen på Ludd, han blir också toksöt och ser yngre ut 😉

  Fler bilder då! 😀

 4. Hanna:

  Baily blev minst 5 år yngre när jag gjorde det i september. Han blev en himla söt långbent cocker 😉

 5. Annelie:

  Jag tycker att hon blev jätte fin, ingen skada skedd va? det växer väl ut igen!

 6. Annika:

  Hon ser så söt ut! <3

 7. Åsa o Lovis:

  Spännande, vad händer med Goldenpäls när den växer ut? Signe rakas ju sen många år tillbaka, men hennes päls är ju helt förstörd. Vit och luddig. Ingen kan tro att hon varit kolsvart en gång i tiden!

  Jättesöt blev hon iaf, men jag gillar ju labradorer 🙂

 8. Jonna & Svante:

  Jättesöt! 🙂

 9. Dannielle:

  Vad sött det blev!

 10. Zandra, Lova & Lystra:

  Jag tycker hon blev jätte fin 🙂

 11. Kim:

  Så söt hon blev! Tekla rakas ju också. 😀

 12. Maria, Rocky & Malte:

  Hon blev ju hur fin som helst 😀

 13. L, Inja & Fendi:

  GulleThyra!! Fendi kommer antagligen rakas inför nästa sommar, iaf om hon planerat att fälla lika mycket som sist! 😛

 14. Sara, Tosse och Vittra:

  Jätte söt!! Vittra är väldigt lik sin mamma =)
  Brukar raka Tosses hals och byxor varje sommar, men han brukar inte se klok ut! Då kanske det är bättre att raka hela…

 15. frida&catch:

  Undra hur Catch skulle se ut att bli rakad, med tanke på att han har ju så otroligt mycket päls 🙂 Fast jag själv skulle nog aldrig ge mig på själv att raka, såfall skulle jag nog be någon annan göra det som kan det 😀 Thyra blev fin iaf.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: