Simning på Norsholm

Igår morse var det dags för Lhines första simpass av de åtta som jag hade kvar sedan våren 2008. Lhine kände igen sig direkt och hade bråttom in!

Lhine skulle få simma 1 minut, 2 minuter och 1 minut igen. Första minuten var lite hysterisk. Jag hade koppel på Lhine ifall att hon skulle simma mot rampen, och hann ju inte alls med runt bassängen. Efter första vilan skippade vi kopplet, och då gick det mycket bättre! Lhine simmade så fint fram och tillbaka, och kom ihåg åt vilket håll hon skulle vända vid vändningarna. Åt höger på ena sidan, och åt vänster på andra sidan.

Eftersom att jag sabbade första minuten så räknade jag bort den. Övriga minuter i bassängen gick jättesmidigt. Under vilan efter 2-minuterssimningen stod jag helt passiv, och efter en stund vände Lhine på rampen och gick i av sig själv. Hon tyckte nog att det var himla skönt att äntligen få röra lite på sig! När sista minuten var slut så slängde jag i Lhines badleksak i andra änden av bassängen och så fick hon gå upp och hoppa upp på duschbordet.

Det var riktigt kul att komma iväg och simma med Lhine, speciellt när det var så tydligt att hon själv uppskattade det!

19 november, 2010 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Simning på Norsholm”

 1. Evelina:

  Härligt!
  Skönt att hon uppskattade simningen så mycket 🙂

  Nu kan det bara bli bättre.
  Trevlig helg!

 2. Jonna & Svante:

  Vad skönt att hon gillar det så mycket och att det gick så bra!

 3. Ingela, Zeb, Indy:

  Kul att hon gillar att simma!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: