Från muskellös till muskulös

Thyra är inte mycket mer än skinn och ben, men ser tack vare en hel del fluffig päls inte för hemsk ut. Fast den här gången tror jag inte pälsen hänger kvar lika länge som efter de två tidigare valpkullarna… Det sticker redan ut lösa tussar lite här och var på Thyras kropp.

Benigheten och konditionen jobbar vi på lite grann varje dag, fast det har nog inte Thyra en aning om. Det blir rolig träning som bollkastande på fotbollsplanen, rusande mellan matte och Lhine som går på motionsspåret och husse som går inne i skogen, pinnapportering ner- och uppför en stor kulle o.s.v. De insjunkna kinderna ska också bli runda och goa’ igen, så mycket bentuggande blir det!

Thyra är full av energi och väldigt hungrig, så det är varken speciellt svårt att motionera henne eller hålla käkarna i arbete, så snart är hon nog i fin form igen!

1 november, 2010 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Från muskellös till muskulös”

 1. Ankilika:

  Helt underbara bilder på en snygg hund!

 2. Maria, Rocky & Malte:

  Det tror jag säkert att hon är även fast hon ser himla fin ut nu med 🙂

 3. Sandra:

  Det där kommer ni få fason på i ett kick! Dyrkas små troll är nu 15 veckor gamla och hon är fit for fight 🙂 Känns så skönt när de väl är sitt vanliga jag igen!

 4. Lina:

  Åhhh Golden.. Jag älskar golden retriever <3 vilken fin blogg 🙂

 5. Evelina:

  Hon är en väldigt vacker dam!

 6. Anna&Trion:

  Det kommer säkert tillbaka fort! Man får tacka för tipsen, jag måste muskla Flex men känner mig lite ”lost”… Har cyklat en del med henne och gått med koppel i skogen, får väl hoppas det ger lite fina, bra muskler =)

  Beställt nån tröja?

 7. Ingela, Zeb, Indy:

  Snart är hon rund och god igen!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: