Det går åt rätt håll

Tyckte idag när jag masserade Lhine på lunchen att hon faktiskt kändes ganska mjuk i låret! Bad Eva klämma på henne lite snabbt, och det har helt klart blivit mycket bättre. Lhine har lite slaggprodukter, eller knaster som Eva också kallade det, vid skuldran på vänster sida som jag ska hjälpa Lhine att bli av med genom massage.

Frågade Eva, hur fan, jag ska sätta igång Lhine sen igen. Jag vet ju att när hon äntligen får vara lös igen, då lär hon rusa värre än en idiot. Hon har ju så himla mycket spring att ta igen. Kläckte själv den jobbiga idén att jag själv kanske borde börja springa, så att Lhine får börja röra på sig under kontrollerade former till att börja med…

För övrigt så har Lhine väldigt svårt att gå normalt, lugnt och avslappnat i kopplet just nu. Snön verkar ha kommit hit på allvar och Thyra, som har tappat nästan all päls (förutom sin vackra svans) och förmodligen håller på att frysa ihjäl, far omkring som en idiot. Riktigt jävla orättvist tycker Lhine!

Jag gick faktiskt ut och stack ner måttstocken i snön på uteplatsen tidigare under kvällen, och hela 13 centimeter har vi fått idag. Mer än väntat då det bara är minismå flingor som stormat omkring.

23 november, 2010 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Det går åt rätt håll”

 1. Jonna & Svante:

  Skönt att det går åt rätt håll med Lhine!

 2. Matilda:

  Låter ju alltid så bra det här med att springa. Läste en artikel där det stod att den konditonen du kräver av din hund ska man även ha själv(där är man ju fet körd 🙂 men varför inte cykla?!?

 3. Maria & Nellie:

  Hejsan!
  Vilken härlig blogg du har! Hundar, är dem inte underbara? 🙂
  Du får gärna kika in på min hundblogg och kika lite, där finns det tips, fakta, roligheter och allt möjligt som har med vovvar o göra. 🙂
  Ha en bra dag!
  Kramar från Maria

 4. Anna&Trion:

  Haha, oerfaret att själv erbjuda springning! Skulle jag aldrig göra, haha – på tok för lat 🙂 Nädå, skämt ådiso, skönt att allt går åt rätt håll! Du kanske kan åka skidor med henne om ändå snön är på plats? Fast hon kanske inte kan ligga på och dra, men om du kan ha henne bredvid?

  Ska till en fysioterapeut imorrn med Ludde, ska bli extremt intressant. FÖrutsatt att allt är bra, såklart… MEn det får jag ju helt enkelt tro! =)

 5. Emma:

  >Du får komma hit med Lhine så kan jag springa med henne. Jag läängtar till Sasha blir stor så jag får komma ut o träna igen. Varför jag inte gör det nu utan Sasha beror på ren och skär lathet, jag behöver någon som pressar mig lite 😉

  Skönt att hon är bättre i alla fall!

 6. Jenny W:

  Orkar man inte springa går det bra att cykla också 😉 Fast vädert kan ställa till det i och för sig..

 7. Anna&Trion:

  Ja det ska bli skitspännande att se hur hon arbetar och vad hon säger om Ludde. Ska även ta en tur dit med Flexi under vårkanten, för att kolla igenom henne innan tävlingssäsongen.

  Kan bli ett lååångt inlägg ikväll, ska försöka hejda mig och bara skriva det väsentliga – har lite svårt för det :p hehe!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: