”Lek med mig!”

På grund av att jag varit sjuk i veckan så har jag och Thyra fått stå ut med att vara ifrån varandra alldeles för länge. Sist jag var och hälsade på ute i Hälla var ju förra måndagen! Men idag passade jag och Lhine på att åka och hälsa på Thyra och Småstjärnorna mellan jobbpassen.

Jösses vad valparna hade växt sen sist. Nu är dom äckelpäckelsöta!

Alla valparna fick komma ut på gräsmattan och röja, och det var ju superkul… tills två av dom röjde in i en tistel. Aj, aj, aj. Då var inte livet lika roligt längre. Stackarna. När valparna skulle bäras in igen så blev Höstglädjens Stjärnglans kvar sist ute, och blev bortskämd med att få vara ute en stund till och röja runt. På bilden ovan har hon tröttnat på sin tråkiga morsa som bara låg och väntade på att min lillebror, som precis tröttnat på att sparka boll med henne, skulle komma ut igen och sparka mera boll..!

9 oktober, 2010 | 11 kommentar »

11 kommentarer till “”Lek med mig!””

 1. Linda,Minus,Olle:

  Fy satan va söt!

 2. Annika:

  Är det inte straff på att lägga ut bilder på söta Golden på nätet? ;-)) Man blir ju sjuk!

 3. Gunela:

  Håller med Annika 😉 Tror mig se att det är ”ryggen” som blev Stjärnglans eller? Hoppas att se dem på måndag OM jag får fixat punkan på bilen…

 4. Kim:

  Uff, äckelsötåldern! 😀

 5. Ann-Sofie:

  mmmm söt är väl bara förnamnet…

 6. sofie:

  valpsjukan ökade just med 100%!!!

 7. Angelica:

  Sicken liten söting…. =D

 8. Jonna & Svante:

  Shit så gullig! 😀

 9. Zandra:

  Olagligt söta! Vilken tur att en ska bli min 🙂

 10. Emma:

  Hörde att det var min lilla Stjärnglimt som hade trampat på tisteln, stackars.. =(

 11. Marie-Louice:

  Ååååhhh, valpsjuk var rätta ordet!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: