(Katt)skithund!

Jaha! Här försöker man vara lite snäll och tar ut hunden på en extra promenad tillsammans med en rolig leksak, och vad får man för det? Jo, en hund inrullad i äcklig jävla kattskit!

Under eftermiddagen skulle jag och Lenny åka in en kort sväng till Linköping, och Lhine skulle såklart få följa med eftersom att jag inte vill lämna henne ensam i den röran vi fortfarande har i lägenheten. Innan det var dags att åka så gick jag ut med Lhine så hon fick rasta av sig, och jag hade även plockat med den senaste leksaken ut för lite bus. Lhine lufsade omkring lös och sen ser jag i ögonvrån hur hon fastnar vid en god fläck, slänger sig ner på sidan och börjar gno in skulderpartiet…

– Neeej! Sluta med det där!

Usch! Halva hunden är nersmetad med något brunt, slemmigt och äckligt som stinker fan! Bara att traska hemåt och slänga in Lhine i duschen. Eller bara och bara, fick be husse (som helst inte ville ta i Lhine överhuvudtaget) att lyfta henne över badkarskanten.

Detta var inte första gången som Lhine hittat kattskit ute sen vi flyttade hit… I förra helgen så hittade hon lördagsgodis i en sandlåda(!). Det är verkligen inte okej att äta kattskit, men med tanke på hur mycket vi sett ute på promenaderna hittills så lär hon väl både stoppa i sig och rulla in sig i det fler gånger. Jag hinner ju inte alltid stoppa henne innan det är för sent. Tänk om folk kunde ha koll på sina katter, istället för att låta dom ränna omkring överallt!

11 oktober, 2010 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “(Katt)skithund!”

 1. Zandra:

  Ussh, jag vet hur det känns, ibland är de billiga på blocket ;)! Har en hund som är på kattbajs jakt varje gång hon är lös. Hon äter det dock bara, men lika äkligt är ju det!

  Har dock lärt mig läsa henne ganska bra så ser när hon har fått upp någon doft, så jag kan bryta henne. Men ibland så är doften för god och då slår damen dövörat till. Enda gång hon skiter i att komma på en inkallning och det retar ju gallfeber på en.

  Men skulle det finnas VM i att leta kattbjs så skulle nog Lova vinna 😉

 2. Anna&Trion:

  Hahahaha uhh, skithundar! Ludde är precis likadan, all djurskit ska han lägga sig o rulla i! Äckel!

  😉

 3. Sandra:

  Mmm, najs. Silly är en riktig kattbajsexpert och äter säkert varje dag… Äckligt, men jag har på nåt vis blivit härdad. Glad så länge de inte rullar sig i det liksom… ,-)

  Ang katter så är jag innekattägare och kommer inte låta mina katter gå ut förrän vi bor i hus på landet. Det gäller trots allt samma tillsynslagar för dem som för hundar och inte fasen släpper man ut sin hund vind för våg utan tillsyn för att skita i barnens sandlådor, i rabatter, ligga och håra ner i grannens utemöbler eller risker att bli överkörda på närmsta väg!

 4. Emma:

  vi har också problem med det här. Det är katter som går och skiter runt husen här så vi behöver bara gå utanför dörren så ser vi kattskit. hundarna har X antal gånger mumsat i sig kattskiten, så numera får de gå fot med mig tills vi är i skogen – annars hittar de en mumsig hög.

 5. Matilda:

  Se det som en utmaning, dock kanske inte en helt fräsch sådan…

 6. Ingela, Zeb, Indy:

  Tänk att det är så härligt att få rulla sig i stinkande saker!!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: