Inte bara ny månad…

… utan även ett nytt hem och ett nytt liv. I fredags blev jag och Lenny sambos!

Jag kommer ärligt talat inte ihåg när det var riktigt, men det var iallafall Lenny som först nämnde orden om att flytta ihop. Underbara ord att få höra. Från början var väl hans tanke att jag skulle flytta in hos honom, men sen när vi väl började prata om det hela på riktigt så kom vi snabbt fram till att det faktiskt var en ganska dålig idé. Lägenheten skulle vara hans, med hans grejer… Ja, ni fattar vad jag menar. Dessutom ville vi båda ha balkong, vilket hans lägenhet inte hade. Balkongkravet ändrades ganska snart till uteplats.

Lägenheter med uteplats var det inte gott om, och när det väl dök upp en sådan lägenhet så var det nästan alltid i de två områden som vi absolut inte ville bo i. Men, så i mitten av augusti fick jag ett mail om att vi hade ett lägenhetserbjudande. En lägenhet i som vi lämnat intresse på i början av sommaren, men där våra köpoäng inte räckte speciellt långt. Av någon anledning blev alltså den lägenheten tillgänglig igen.

Vi åkte och tittade på den, och vi gillade den båda två. På vägen hem kände jag att jag skulle bli jättebesviken om vi inte fick den. Nästa morgon anmälde vi att vi ville ha lägenheten, och sen var det bara att hålla tummarna. Det tog inte lång tid innan vi blev uppringda av hyresvärden, som meddelade att lägenheten var vår om vi ville ha den. Trots stor risk att både jag och Lenny skulle behöva betala dubbla hyror, så tog vi den. Ibland måste man våga chansa och det gjorde vi rätt i, för vi blev båda två av med våra lägenheter!

Nu bor alltså jag och Lenny i en gemensam lägenhet med uteplats, i den lilla byhålan Linghem som ligger mellan Norrköping och Linköping. Blir spännande att se vad Thyra säger när det är dags för henne att komma hem igen! Förra gången hon kom hem från valplådan så hade hon ju fått en husse…


Lhine ligger och myser på den vildvuxna uteplatsen.

4 oktober, 2010 | 17 kommentar »

17 kommentarer till “Inte bara ny månad…”

 1. Ann-Sofie:

  Hon kommer nog GILLA uteplatsen skarpt ska du se =)

 2. Annelie & Martin:

  Grattis till ny lägenhet och sambo! Tror säkert Thyra gillar det skarp, matte bor ju där!

 3. Annika:

  Grattis till ditt Nya liv som sambo och i ny lägenhet! Är säker på att Thyra gillar det för där Du bor är henns favoritplats! <3 Lycka till med allt!

 4. Maria, Rocky & Malte:

  Så underbart att ni flyttat ihop! Thyra lär älska uteplatsen, precis som hennes son älskar att ligga i gräset på sin uteplats här hemma 🙂

 5. Hanna:

  Grattis! Vad kul med ”ny” 😉 inneboende och nytt hem.

 6. Sandra:

  Åh grattis! vad mysigt 🙂

 7. Sandra:

  Grattis till nytt hem och ny sambo!

 8. Malou:

  Åh va roligt! GRattis till både nytt hem och sambo!!!

  Jag letar också helt hysteriskt efter ett nytt hem med uteplats…men även i Stockholm är det svårt att finna!

 9. Jenny:

  Fy tusan vad gött med uteplats! Min lilla studentlya har varken balkong eller uteplats och det är verkligen något jag saknar. Åh andra sidan tycker åtminstonde Nell att det är toppen att ligga inne och tryna i korgen om dagarna…

 10. Ingela, Zeb, Indy:

  Grattis!!! Vad superkul!!!!

 11. Emma:

  åh vad roligt, grattis till ett samboliv! 🙂 Thyra kommer nog gilla att ha någon extra som kan mysa med en när som helst 😉

 12. Jonna & Svante:

  Grattis, vad mysigt! 🙂

 13. Terese:

  Grattis!:)

 14. Kim:

  Grattis till ny ”samboskap”! Håller med om att det är bra att starta helt nytt 🙂

 15. sofie:

  Men vad underbart! Grattis!

 16. Julia:

  Grattis!

 17. Carin:

  Grattis till ny lya och en sambo 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: