Ett litet byte

I lördags var jag ute i Hälla hela dagen och vinkade av Höstglädjens Stjärnglimt, Höstglädjens Stjärnklar och Höstglädjens Stjärnglans. Idag blev det att åka ut till Hälla igen när det var dags för Gunn Therese att hämta hem sin lilla stjärna, Höstglädjens Stjärnbloss, efter en resa på 250 mil(!).

Ensam kvar blev då Höstglädjens Stjärnlyster, som fick följa med mig och Thyra hem. Lhine såg väldigt snopen ut när hon blev utbytt, men imorgon byter jag tillbaka igen. Jag hade bäddat åt Lhine i framsätet, men precis när jag skulle sätta in henne i bilen kom jag på att det skulle bli enklare för mig och lugnare för henne om hon fick stanna kvar i Hälla.

Resan hem var tyst och lugn, och på vägen svängde vi förbi veterinären så att Thyra fick en påfyllning av kennelhostevaccin. Vi hade en tid bokad, så det gick snabbt och smidigt. Veterinären hjälpte så gärna till och höll Lystra sen medan jag betalde, och bar även ut henne i bilen åt mig. Väl hemma så meddelande Tina via sms att jag inte behövdes på jobbet imorgon, och det passade ju väldigt bra att få tillbaka min lediga dag just imorgon!

Just nu ligger vilddjuret helt utslagen i hallen och det verkar inte som att hon har tänkt vakna till liv igen än på ett tag…

18 oktober, 2010 | 9 kommentar »

9 kommentarer till “Ett litet byte”

 1. Ann-Sofie:

  åhhhh…det är ju min lilla ”gud-vovve” snuttisen, hon är ju alldeles uuuunderbar <3

 2. Jonna & Svante:

  Vilken otroligt söt valp! 😀 Blir hon kvar hos din mamma eller ska hon bara flytta lite senare?

 3. Lovisa, Inja & Fendi:

  Men då.. Ska du inte behålla den iallafall? 😛 Trodde du skulle ha en knodd ur denna kull?

 4. Frida&Catch:

  Så söt hon är 😀 man vill bara lägga sig bredvid mamma Thyra & lill tjejen 😀 ser så mysigt ut. =)

 5. Zandra:

  Åhh min tjej, men va stor hon har blivit <3 Du skulle ha frågat på vetrinären om det inte finns något sluta-väx-piller, så de kan vara så där söta iaf 1 år eller så! 😉 Idag kommer vi, och hämtar henne. Kanske du är där då?

  Va bra att ni pysslar om henne och tar med henne ut på grejjer, det gillar vi 🙂

 6. Matilda:

  Såå gOOO!

 7. Eva, Troja & Mira:

  Mira är helt underbar <3<3 Allt fungerar så bra!!
  Kram

 8. Anna&Trion:

  Naaw, så mysigt! O vilket fint namn, Lystra!
  Härligt med valpbesök..

 9. Maria, Rocky & Malte:

  Ursäkta det sena svaret, var tvungen att åka & väga honom innan 🙂 24, 5 väger han & mäter 53, 3 i mankhöjd. Min lille dvärg- golden 😀

  Hoppas att allt är bra där hemma med sambo & vovvar & allt. Ha en trevlig helg!

  Kramar!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: