Lhine då?

Det har inte nämnts så mycket om Lhine här i bloggen på ett tag, men jag lovar att hon inte är bortglömd. Eller förresten, i lördags blev hon lite bortglömd när vi for iväg till Valla. Glömde säga ”Hej då Lhine! Kommer snart!”, så hon hade varit lite orolig. Stackarn.

Igår och idag har hon iallafall fått en massa uppmärksamhet och träning. Mellan mina jobbpass igår så tog vi en långpromenad vid jobbet, och hade dummiesarna med oss. Det blev en hel del linjetag som droppades lite här och var. En del fick Lhine se och andra inte. Vräkte även iväg ett par dummies när Lhine var ”ledig”, som hon fick springa efter och hämta direkt. Ibland måste man ju få lattja lite!

Idag har vi varit på bruksa och tränat lydnad med Carro och Lando. Vittringsapportering och dirigeringsapportering fick det bli för Lhine. Vi har bara tränat med doftfria pinnar tidigare, så det skulle ju bli intressant att se hur hon skulle reagera när alla luktade människa. Hela momentet var lite ringrostigt i början. Lhine slarvade runt, plockade fel, frågade efter hjälp o.s.v… så då följde jag med henne fram så vi fick bort springdelen, och sen lossnade det!

Dirigeringsapporteringen gick väldigt, väldigt bra idag. Vilken skillnad mot när jag och Carro tränade sist! Hon gick ut ordentligt från konen, och åt rätt håll – alla gånger. Lhine var kanonduktig idag, och jätterolig att jobba med. Full fart och en massa glädje! Härligt, härligt!

Imorgon är planen att ställa upp en ruta under lunchen, och se hur det kommer funka med tanke på att vi tränade dirigeringsapportering idag…

23 augusti, 2010 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Lhine då?”

  1. sofie:

    Härligt med lyckad träning!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: