Hälsat på hos min tjockis

Thyra trivs bra ute hos mina föräldrar, men hon tycker inte om att vara där allt för länge utan mig, så efter jobbet igår åkte jag ut till Hälla och sov kvar där. Idag innan det var dags för mig att åka och jobba igen så tog vi en promenad runt byn.

Idag är Thyra på dygn 60, och nedräkningen har börjat. Än så länge är allt väldigt lugnt, och jag håller tummarna för att valparna kommer på lördag som beräknat. Då kan husse vara med vid valpningen, och Johanna kan hoppa in och jobba istället för mig.

18 augusti, 2010 | 12 kommentar »

12 kommentarer till “Hälsat på hos min tjockis”

 1. Thina o hundarna:

  spännande. Startar väl tävling eftersom ingen annan gjort det. (eller har jag missat.)
  6 st 4 hanar o två tikar.

 2. Ingela, Zeb, Indy:

  Vilken söt mage! =) Jag tror på 7 stycken, 4 hanar och 3 tikar.

 3. Lovisa, Inja & Fendi:

  Shit, vilken mage. En stor kull med smågrisar därinne minsann!

 4. Johanna:

  Spännande!! Blir kul att se vad det blir för något. 😀

 5. Gunilla:

  Jag tror 8 st 5+3 men det vore ju roligt om hon fick 12 denna gång. Hahaha

 6. Carin:

  åh vad mysig hon ser ut 🙂
  Jag har redan gissat på 9 st.
  Tror det blir 6 hanar & 3 tikar.

 7. Ida:

  Spännande!
  Hoppas det blir på lördag.

 8. Zandra:

  Okej, en hanne, hur kommer det sig då? 😛 Hoppas på lördag jag med, annars blir det ju bara ännu längre väntan. Och det orkar jag inte 😉 Tänkte på det där med kullnamnet, vet inte om ni haft det förut men annars kan det ju bli en ”stjärn”-kull. Finns ju mycket bra att sätta ihop med stjärna; Stjärnglans, stjärnljus, stjärnstoft osv 🙂

 9. sofie:

  Spännande:D

 10. Kim:

  Vilken jättesöt tjockis! 😀

 11. Annelie & Martin:

  Nu är det nära,så spännande, gissa är inte min starka sida, men slår till med 5 hanar och tre tikar! Vad vinner man då? En valplukt;)

 12. Nimbus. En stolt blivande fader!!:

  Åhhh va fint hon ser ut att må! Vi tänker på er! Stora kramar från Nimbus och Jenny!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: