Höstglädjens Quicksilver

Igår eftermiddag skulle Emma och Thyras dotter Silla ut till Hälla och hälsa på, och jag kunde såklart inte låta bli att åka ut dit så att jag också fick träffa Silla. Kanske lite korkat gjort, eftersom att jag väntade på ett väldigt viktigt samtal och det är så dålig täckning där ute. Trodde jag lyckades lägga mobilen på ett bra ställe, men på kvällen när jag lämnade Hälla hade jag fått ett sms där det stod att de inte lyckats få tag på mig nu så vi skulle höras idag istället.

Tillbaka till Silla… som fortfarande är härligt valpig och rund i kroppen. Silla ser ut att bli lång i kroppen, vilket jag tycker är väldigt läckert. Tror det är ganska mycket pappa i henne, för igår gick det inte att se några större drag av Thyra i henne. Ska bli himla spännande att se vad det blir av Silla exteriört, för just nu sitter allt där det ska så att säga.

21 maj, 2010 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Höstglädjens Quicksilver”

 1. Linda,Olle,Minus:

  Hon ser jättefin ut:) se till att inte lämna mobilen idag!

 2. Frida:

  Fin Silla är 🙂

 3. Maria, Rocky & Malte:

  Fina syrran Silla 😀

 4. Angelica:

  Vad lika hon och brossan är… =D

 5. Sara, Tosse och Vittra:

  Söt!!
  Tycker inte att hon är så lika Vittra. Då är Vittra och Malte mer lika =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: