Catch på besök

I förra veckan kom Frida och Catch på besök för lite trimning. Frida hade börjat lite smått med halsen, men ville att jag skulle ta resten så hon fick stå bredvid och se på. När halsen var klar så passade jag på att ta lite grann på öronen och även göra ordning svansen och byxorna så Catch fick åka hem heltrimmad och fin.

Överst till vänster har ni en före bild, och jösses vilken skillnad min trimning gjorde. Bara att klippa öronkanterna och tunna ur öronlapparna med två-tre tag med saxen gjorde ju en himla stor skillnad. Jag har för mig att Catch makeover tog ungefär en timme, lite mindre, och på den tiden gick han från att se ut som en gammal gubbe till att bli en ung snygg grabb!

24 maj, 2010 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Catch på besök”

 1. Natalie R:

  Fint! Det är verkligen häftigt vilken stor skillnad det gör med bara några få klipp med saxen. Jag blir alltid lik chockad när jag ger mig på och städar upp Lycka på kastreringspäls – Hon blir genast flera år yngre 🙂

 2. Frida:

  Han är så fin min pojke 🙂
  Ser så stilig ut så.

 3. Kim:

  Han blev ju skitsnygg! Nu fick jag en spark i arslet att ta itu med Bambis päls!

 4. Maria, Rocky & Malte:

  Snygging- Du är duktig med saxen Sandra 🙂

 5. Nilla och Soda:

  Big boy 😉 sicken snygging!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: