Börjat dagen med spårning

Ganska exakt 10.00 så parkerade jag bilen mellan två fält och gick ut varsitt spår åt hundarna. Inte speciellt långa, men det blev tre vinklar, tre pinnar + slut i form av kong/kamptrasa. Medan spåren fick ligga till sig tog vi en liten koppelpromenad.

Lhine fick börja, och gick bara så himla fint. De två första vinklarna tog hon klockrent, och vid den sista ringade hon en gång. Annars var det raka spåret, och hon hittade de tre pinnarna. Slutet markerade hon tydligt, men att det låg en kong i slutet av spåret var lite konstigt. Hon såg väldigt fundersam ut, men jag traskade glatt fram till Lhine och så lekte vi med kongen en liten stund.

Sen var det då Thyras tur. Jösses, hon var inte duktig! Det gick fort, fort, fort och jag är väldigt glad att jag har satt en liten expander mellan selen och linan med tanke på hur Thyra for omkring idag. En pinne fick vi med oss, och den var det jag som hittade. Vi kom fram till slutet, och där hittade Thyra sin trasa, men det var ingen vacker historia. Fort och fel helt enkelt.

Efter morgonens enkla lilla övning så är det nu två nöjda hundar som ligger och sover gott.

25 maj, 2010 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Börjat dagen med spårning”

  1. sofie:

    Roligt att Lhine var så duktig! 🙂

  2. Linda, Foppa och Lidas:

    Det låter som om det var Foppa du hade i linan Sandra, Kul att Lhine gick bra

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: