Vilken födelsedag!


Ingrid, Höstglädjens Is Mot Eld.

Den här dagen, Ingrids 2-årsdag, har spenderats på SKKs nationella utställning i Västerås tillsammans med mamma, Bacill och födelsedagsbarnet. På grund av askan från Island så hade det blivit domarbyte, och det blev ungefär femtio hundar extra innan Bacill och Ingrid skulle in i ringen. Trots lite sovmorgon så var vi framme i god tid, och jag hann hålla lite ringträning för mamma som skulle bli så illa tvungen att visa Ingrid lite grann eftersom att vi har det i-landsproblemet att alla våra tikar går i samma klass.

I kvalitetsbedömningen visade jag båda hundarna, och det gick rätt smidigt att byta hund fram och tillbaka. Trodde första bytet skulle bli lite osmidigt, eftersom att mamma och Ingrid sprang före mig och Bacill, men vi gjorde ett så smidigt byte att inte skrivaren hann med riktigt.

Båda tjejerna fick ett rött kort, härligt, så det blev att springa ett varv till i ringen. Både jag och mamma hade väl förväntat oss att Bacill skulle bli framvinkad framför Ingrid… men det blev Ingrid som tog hem klassvinsten, med CK! Det var ju en himla kul överraskning. Nog för att vi tycker att Ingrid har kommit väldigt mycket den senaste tiden, men att hon skulle slå sin storasyster, det trodde vi inte.

För Bacill blev det inget CK idag, men vi är nöjda över att det blev ett rött kort, och är väldigt glada över Ingrids resultat. Domaren gav ingen öppen kritik, men vår gissning är att Bacill var för låg och tung för domarens smak. Ingrid är mer vällinjerad, och tilltalar även mig mer i smaken. Fast sen är ju jag väldigt, väldigt partisk också eftersom att hon är Thyras lillasyster också. De har ju samma pappa, vilket verkligen syns.

Det ska bli himla spännande att se vem som står framför vem nästa gång Bacill och Ingrid ställs mot varandra. Två snygga tjejer, av olika typ, där det helt enkelt är domarens eget tyckande som får avgöra.

24 april, 2010 | 17 kommentar »

17 kommentarer till “Vilken födelsedag!”

 1. Annika:

  Grattis till fina resultat!!! 🙂 Och grattis till födelsedagsgrisen/hunden

 2. Johanna, Viggo och Sting:

  Grattis!

 3. Jossan, Malte o Fajjo:

  Grattis till resultatet, kan förstå varför det gick så bra för himla va fin hon är! (:

 4. Angelica:

  Grattis vilken födelsedag! Hon ser jätte fin ut!

 5. Annelie & Martin:

  Grattis!

 6. Linda,Olle,Minus:

  Grattis!

 7. Carro-The Lantismamma:

  Oj oj oj vad fiin hon är!!! Stort Grattis till dom fina resultaten:-) Mvh Carro

 8. Hanna:

  Grattis till resultaten och vilken fin bild. Får nog ta att anlita dig som fotograf när vi stöter på varandra.

 9. Thina o hundarna:

  Grattis hon har verkligen växt till sej sen jag såg henne sist.

 10. Sofia:

  Grattis till fina Ingrid! 🙂

 11. Johanna:

  Oj, vilken fin födelsedagspresent det blev för Ingrid! Så himla kul. Massa grattis…både till ck & på födelsedagen! 🙂

 12. Maria:

  Stort grattis!

 13. Kim:

  Grattis! Så fin hon är!!

 14. Angelica:

  Vad roligt! Grattis. Kan även säga att Thyras lille son fick ett HP på sin första utställning och blev andra bästa hanne i valp 4-6 månader…

 15. Sandra, Dyrka & Yra:

  Grattis 🙂 Ingrid är ju hur tjusig som helst!

 16. Johanna & Max:

  Grattis!

 17. Tina/Rosso:

  Stort grattis till Ingrid, Bacill får också vara med på grattiset för sitt röda kort….

  Tråkigt att Lhine gick tom

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: