Vattenpremiär

Idag var det två hundar som det verkligen lös om när de insåg att de skulle få träna apportering, och dessutom på vatten! Det har ju varken blivit bad eller vattenapportering i år än, på grund av Lhines löp och parning. Tyvärr, eller hur jag nu ska uttrycka det, så är det ju fritt fram för henne att bada hur mycket hon vill nu. Jag hade egentligen tänkt åka och bada med tjejerna redan i onsdags förra veckan, men tappade lusten när jag vaknade till grått och kallt väder med hagel.

Förutom ett par markeringar, som jag kastade över till andra sidan, så blev det även lite dirigeringsträning. För Lhine blev det bara två raka skick till mitten av vattnet, innan vi blev tvungna att avbryta träningen. Två gäss kom nämnligen och landade precis där jag höll på och skickade över hundarna. Jag fick nästan lust att kasta en varsin dummie i huvudet på dom, men så hade jag ingen lust att bli av med två dummiesar i fall att de inte skulle flytta på sig.

30 april, 2010 | 11 kommentar »

11 kommentarer till “Vattenpremiär”

 1. Linda,Olle,Minus:

  Härligt att rätt årstid äntligen är här nu:) dessutom GRATTIS på födelsedagen!

 2. Aqua Seer's Kennel:

  Lagen om all djävlighet 🙂

 3. Nettan:

  Grattis på födelsedagen!ses snart.

 4. Jossan, Fajjo, Malte & Joker:

  Ååh, va härligt med vattenapportering… ska bli himla kul när isen försvunnit här hos oss, för då blir det massor med vattenträning.

 5. Maria:

  Inte kan du väl kasta dummies i huvudet på dom stackars gässen 😉 Ha ha! Härliga bilder & stort grattis på födelsedagen!

 6. Anna & Juni:

  Härligt!!!

 7. Angelica:

  Grattis på födelsedagen!

 8. Ingela, Zeb, Indy:

  Vi väntar nog ett tag till innan vi ger oss ut i vattnet. Isen har precis släppt här uppe. Men får Indy bestämma blir det nog bad så snart han ser vatten! =)

 9. Ida,Tuva & Tissla:

  Underbara foton som alltid! 🙂 Tjejerna ser så lyckliga ut 🙂

 10. Kim:

  Härligt med vatten för tjejerna kan jag tänka mej! Fantastiska bilder som vanligt!

 11. Maria:

  snygga bilder 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: