Upp och ner, fram och tillbaka

Sedan i måndags har jag haft pulserande huvudvärk lite fram och tillbaka om kvällarna, och nu har jag även en temp som går upp och ner som en jojo – vilket också innebär att jag fryser och svettas om vartannat. Lagom roligt. I övrigt känner jag mig frisk, men uppenbarligen är det ju något som inte står rätt till. Jag håller mig gärna borta från värktabletter, och vilar bort smärta och obehag, men natten mellan fredag och lördag kände jag mig som världens mest ynkliga människa, så igår blev det shopping på Kronans Droghandel. Hoppas detta går över snart…

11 april, 2010 | 9 kommentar »

9 kommentarer till “Upp och ner, fram och tillbaka”

 1. Sofia:

  Vilken mysig bild! 🙂

 2. Lovisa, Inja & Fendi:

  Krya på dig Sandra! Kram

 3. Johanna, Viggo och Sting:

  Tack för gratulationerna, är riktigt stolt =) Men du.. Krya på dej, kolla upp det där!

 4. Michelle:

  krya på sig!

 5. Maria:

  Krya på dig!

 6. Sazsa:

  Fortgår det eller bli värre så sök för det!
  Så där hade jag det när jag fick hjärnhinneinflammation för 4 år sedan…
  Blir du dessutom stel i nacken så sök DIREKT!

 7. Linda,Olle,Minus:

  Krya på dig!

 8. Maria:

  Javisst var det allt lite oförskämt att lägga upp apporteringen i slutet 😉 Jag har lagt upp filmen från valpträffen på min sida på Vimeo nu så du kan ta bort den från din sida. Krya på dig nu, hoppas att du mår bättre idag.

 9. Annika:

  Krya på dig!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: