Det känns så overkligt

Lhine är nu på löpdag 6, ungefär. Förmodligen har jag missat någon dag, eftersom att jag inte har haft stenkoll på henne. Än så länge har jag inte riktigt fattat att Lhine ska bli mamma! Fast jag tycker till och med att det känns lite ofattbart att hon fyller 3 år om bara ett par veckor.

Vägen fram till valpning är ju just nu jättelång, eftersom att Lhine inte ens är parad än… men till slutet av helgen är det väl dags att börja hålla koll på löpet!

Det är redan några som har frågat om jag ska ha en valp efter Lhine nu, men det ska jag inte. Till att börja med så känns det inte så passande när jag är arbetslös, även om man har all tid i världen för en valp då, för hur hittar man en dagmatte/daghusse till tre(!) hundar. Nej, nästa hund blir inte förrän jag och Thyra har blivit mindre aktiva ute på tävlingsbanorna.

10 mars, 2010 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Det känns så overkligt”

 1. Hanna:

  Sötnos 🙂

 2. Johanna & Max:

  Vilken sötnos :). Vad spännande med valpar :).

 3. Annika:

  SötnosLhine <3 Kan inte fatta att det är parningsdax snart och tid att bli mamma för första gången.

 4. Kim:

  Tiden går sjukt fort alltså!! Lhine var ju nyss en liten valp!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: