Anmäld!

För ett par veckor sedan var jag väldigt, väldigt tveksam till om det skulle bli någon SM-start för mej och Thyra i år, då jag helt enkelt inte skulle ha råd med boendet. Resan upp till Karlstad är visserlig inte gratis den heller, men där är hemmaklubben snäll och går in med reseersättning. Jag skickade in en ansökan till våra sponsorer och frågade om de kunde hjälpa oss med kostnaden för boende, men fick avslag direkt. De hade inte tid.

Tack och lov så finns det någon, ni kan väl lätt gissa vem, som tycker att det är självklart att vi ska till Karlstad och som kommer se till att kostnanden för boendet löser sig, så nu är anmälan betald och klar! Det har dessutom kommit ett mail på facebook från en annan person som också tycker att vi ska till Karlstad i sommar, och som fixat så att vi får lite hotellrabatt. Väldigt omtänksamt tycker vi. Tack!

Just nu sitter jag även och funderar på att anmäla Thyra till årets första lydnadstävling. Snart börjar ju kvalperioden till SM 2011! Anmäler jag oss till en tävling så lär jag ju ganska snart få arslet ur och sätta igång med träningen… för träna behöver vi verkligen. Thyra är helt galen. Vi provade lite fritt följ igår, och jösses alltså. Vårat sämsta moment kändes så roligt, även om det säkert inte såg så vackert ut. Thyra var het som en jag vet inte vad, och när jag försökte gå över till språng marsch så slog det över helt. Hon bara for iväg i full fart utan mej. Vi har nog mycket att jobba med, men jag tror att vi kommer ha jävla roligt.

Flickorna har förresten blivit vägda idag, och jag har 24.4 kg Thyra och 26.7 kg Lhine.

25 mars, 2010 | 10 kommentar »

10 kommentarer till “Anmäld!”

 1. Linda,Olle,Minus:

  Klart ni ska dit! Hoppas vi kan komma o hejja:)

 2. Johanna, Viggo och Sting:

  Ekonomin ska ju inte sätta stopp =)

 3. Agneta .Kim o Eros:

  Kul att ni kommer till Karlstad. Vi ska va på plats och heja på alla våra kompisar som deltar där ingår ju naturligtvis Thyra och matte också.

 4. Carin:

  Håller med att det är klart att ni ska dit!! Tror att Thyra tyckte att du var för långsam i marschen och inte tvärtom 🙂

 5. Nadia:

  Heja Thyra! Det går säkert bra på SM! 😀

 6. Johanna, Hilda & Edda:

  Vi kommer vara där o heja 🙂

 7. Sandra:

  Härligt att ni får chansen att vara med i år också!!!

 8. Anna & Juni:

  Kul!!! Vi ska försöka få till några höga poäng nu sista tävlingarna så vi också får vara med 🙂

 9. sofie:

  Vad kul! Ser fram emot att få se er live 😀

 10. Lotta, Crespo & Räjza:

  Såklart ni ska till Karlstad!! Vi finns där och hejar på er!! =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: