Snorigt

Jag fortsätter att blogga som en kratta, men det finns ju inte så mycket att blogga om. Det har inte hänt mycket sedan sist, förutom att jag åkt på en rejäl förkylning. Jag har försökt bota den med otäcka Otrivin, och vid två tillfällen under helgen plågade jag mig själv med Oleum Basileum – d.v.s satt med ett badlakan över huvudet och andades in starka ångor från uppkokat vatten.

Idag blev det ett samtal till vårdcentralen, och därefter ett besök på Kronans Droghandel för att köpa gröna små piller som ska lätta på trycket i mina stackars bihålor. Just nu kan jag andas utan problem, och börjar tro på att förkylningen snart kan vara över!

Under helgen trotsade jag min förkylning vid två tillfällen, vilket sedan straffade sig… I fredags tog vi iallafall bilen ut till Tinnerö för att gå en långpromenad. Så länge vi gick ute på grusvägen var det bara att njuta av det fina vädret och hundarna som for omkring som tokar. Offroad fick vi ta oss fram genom snön som kommit under natten, vilket kändes i benen trots att det bara var några få centimeter nysnö.

På lördagskvällen kom Carro, Viggo och Lando förbi för att titta på Melodifestivalen. Sen när dom skulle gå hem passade jag och mina flickor på att följa dom en bit på vägen. Det var ingen speciellt ansträngande promenad, då vi gick på plogade gator och gångbanor, men sen när vi var hemma igen så blev jag riktigt dålig. Man ska uppenbarligen låta kroppen ta det lugnt när man är förkyld…

22 februari, 2010 | 10 kommentar »

10 kommentarer till “Snorigt”

 1. Lovisa, Inja & Fendi:

  Jag har också hört nått om att man ska ta det lugnt.. Det är ju tråkigt ju, ont ska med ont fördrivas 😛 Nejdå, ta det lugnt och krya på dig! 🙂

 2. Johanna och Sting:

  Krya på dej!

 3. Maria:

  Krya på dig & ta det lugnt nu ett tag så ska du se att du är pigg till helgen igen & Snyggve;-)

 4. sofie:

  Krya på dig:)

 5. Matilda:

  Krya på dig!

 6. lena, millie,ebba:

  Låter som ”små gröna piller från Kronans Droghandel” borde kunna driva bort vilken förkylning som helst !! ;o)
  Krya på dig !!!
  Kram

 7. Thina o hundarna:

  Det är på vintern man ska ligga sjuk. När det är gröna gräsmattor ska man vara pigg o vara ute o träna. ( med mild sol då om jag kommer ihåg rätt)Krya på dej.

 8. Angelica:

  Krya på dig och ta det lugnt med förkylningen. I värsta fall kan det utvecklas till lungiflammation. Tack för tipset förresten…

 9. frida&Catch:

  Jag har ej något program att lägga in namn vid bilden, annars hade jag gjort det. Jo, han har turen som får hemlagad mat, men det är han värd =) Jag köpte bara ett vanligt svart enkelt halsband åt catch =) inget märkvärdigt 😛

 10. Anna & Juni:

  Kul att du kikar in på min blogg, jag kollar ju in din med!

  Krya på dig! Det där med badlakan över huvudet och andas in ångor trodde jag bara var något som folk gör i gamla filmer?! 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: