Flocken samlad


Torres, Höstglädjens Turn of Speed.

Nu är det en vecka sedan Thyra fick följa med mig och Lhine hem till stan. Vi har dock inte hunnit få mycket tid tillsammans än, då mitt tillfälliga jobb som inventerare på ÖoB drog igång i fredags kväll. Första passet var i Katrineholm 19-22, och sedan skulle vi vara på plats i lördags 05.30 igen för en halvtimmes frukost innan det var dags att börja räkna igen.

Samma visa har det varit under tisdagen, onsdagen och idag när vi varit och räknat på ÖoB i Nyköping, Norrköping och Linköping. Nu är det bara Tranås, Skänninge och Motala kvar… Det är tungt med tidiga morgnar, speciellt eftersom att jag är chaufför också, men att komma hem till en tom lägenhet har nog varit det värsta. Jag har inte hunnit få något vettigt gjort, förutom att jag insett att jag och hundarna gör rätt mycket ändå om dagarna när vi gör ingenting. Vi jobbar bara 5 timmar/dag, så dagarna har varit väldigt långa innan det har varit dags att gå och lägga sig.

Imorgon är jag ledig, och ska sova tills jag vaknar, och mamma var snäll och körde in hundarna till stan idag på eftermiddagen. Känns skönt att ha några att prata med igen! Just nu är allt som det brukar. Lhine ligger och myser i sängen och Thyra ligger på rygg i soffan. Imorgon när vi vaknat ska vi ta en långpromenad över Himmelstalund, så hundarna får rejsa loss i snön.

14 januari, 2010 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Flocken samlad”

 1. Hanna:

  Härligt!

 2. Caroline o. Lukas:

  Åh inventera, världens roligaste jobb – not!! Har själv inventerat en massa gånger så jag vet hur segt det är.
  Härligt att ha flocken samlad igen 🙂

 3. Annika:

  Härligt att ha Thyra hemma igen och ordningen återställd för Lhine! 🙂

 4. Ingela, Zeb, Indy:

  Skönt att ha flocken samlad igen! 🙂

 5. Nina:

  Vad skönt att ni är samlade igen XD
  Ge tjejerna en kram från mig 🙂

 6. Malou:

  Jösses va valparna är söta!

 7. Maria:

  Nu har du glömt bort att du har en blogg som behöver underhållas igen;-)

 8. Terese & Gus:

  Hej! Saknar dina inlägg…

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: