Saknar min Thyra


Thyra för 4 år sen, 14 december 2005.

25 dagar kvar tills jag får åka och hämta hem världens bästa Thyra, och nu har jag börjat sakna henne. Saknaden kom fram igår, när jag satt vid finalringen på HUND 2009 och tittade på lydnaden. Det plockade fram minnen från HUND 2008, när vi gjorde inomhusdebut och blev 4:a av 30 ekipage med 275.5 poäng!

Det kändes väldigt konstigt att sitta uppe på läktaren och inte vara nervös. Hade såklart velat vara med och tävla, även om årets arrangemang kring lydnaden kändes lite tråkigt. Förra året fick vi tävla i två ringar och momenten hade de rört omkring på ordentligt. Miljön var schysstare mot hundarna i år, och det blev en paus när det var dags för utrop i högtalarna. Förra året låg utställningsringarna precis intill, och inte ens under gruppmomenten slapp vi undan uppropen. Jag håller tummarna för att lydnaden på HUND 2010 kommer bli i stil med tävlingen förra året, och att jag och Thyra kan vara med då!

Tillbaka till saknaden… Idag har jag suttit och tittat på bilder från den tiden då jag inte hade några som helst planer med Thyra. Från den tiden då jag knappt visste vad lydnad var. Tänk vad det blev av min lilla tuss, av oss. Längtar tills jag får hem min lilla arbetsmyra igen.

13 december, 2009 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Saknar min Thyra”

 1. sofie:

  förstår att du saknar henne!:)

 2. Nina:

  25 dagar går fort, så snart är hon hemma hos dig igen 🙂

 3. Linda, LIdas &Foppa:

  kan du inte lägga upp en bild på arbetsmyran så vi andra får se henne som valpsing??

 4. Jo, Hilda & Edda:

  Snart är ni på banan! En paus från allt har nog varit bra, Thyra är nog lika pepp som matte när ni kör igång igen 🙂

 5. Maggan & CO:

  Hon är ju snart hemma igen! Jag hänger gärna på och tränar efter nyår om du har tid och lust. Det blir ju lagom tills arbetsmyran kommer hem till stacken igen! 😀 Pussa min favvis-Lhine ordentligt på nosen sålänge. 😉

 6. Ingela, Zeb, Indy:

  Förstår så väl att du saknar din vovve.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: