Livstecken


Lhine sitter och tittar på ett löv.

Har egentligen inte så mycket att berätta, men gör väl en liten uppdatering här i bloggen bara därför att…

I måndags åkte jag och Lhine hem till stan. Det var inte så jobbigt att åka ifrån Thyra som jag trodde att det skulle vara. Jag sov ute i Hälla mellan söndag-måndag, och under natten låg Thyra och sov på nedervåningen istället för uppe hos mig… och det var ingen Thyra som kom upp och väckte mej på måndagsmorgonen heller.

Lhine och jag har inte fått mycket vettigt gjort dom här dagarna. Vet inte var träningslusten har tagit vägen. Igår tränade vi iallafall lite konskick och dirigeringsapportering från kon. Har ju fått träna om dirigeringarna nu när hon ställer sig rakt bredvid konen, istället för på tvären med rumpan mot vänsterapporten. Kunde inte alls förstå varför vi helt plötsligt fick problem med dirigeringarna, tills Thina upplyste mig om att Lhines invanda vinklingar från kon blev helt fel. Lhine var ju van att göra helt om mot vänsterapporten och bara vinkla in lite grann mot högerapporten.

Imorgon ska vi åka ut och hälsa på Thyra, och det ska bli jättespännande att se hur mycket magen växt. Idag är hon ju på dygn 57. Jag hoppas vädret kommer vara hyffsat, så att jag kan ta någon ny tjockisbild på henne.

5 november, 2009 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Livstecken”

 1. Johanna & Max:

  Ser framemot en ny tjokisbild!

 2. Johanna & Majken:

  Kan inte låta bli att undra om du tränar med Thina bara för att hennes namn ser så snyggt ut i bloggen tillsammans med dina hundars namn 😉
  Skämt å sido, det ska bli spännande med en ny magbild =)

 3. Maria:

  Åh vad jag längtar…. 😀

 4. Kattis Lundgren:

  Men OJ så spännande att Thyra väntar smått! 😀 Grattis! Hoppas allt ska gå bra med fortsatta dräktigheten samt valpningen. 🙂 Att hitta bra valpköpare kan inte vara ett problem har jag en känsla av. 🙂

  Trevlig helg!

 5. Anna&Trion:

  Håller med ovanstående, ser fram emot tjockismagen på bild 😉
  Den bilden du lagt upp idag är helt fantastisk!

 6. Nina:

  Fin bild på Lhine 🙂 Ser fram emot en ny bild på Thyra gumman.
  Ha det så gott

 7. Ingela, Zeb, Indy:

  Kommer inte valpskruttarna snart!! =)

 8. Ida:

  Jättefin bild på Lhine.
  Hoppas det bli bilder på Thyra och magen =)
  Trevlig helg

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: