Grisbiten, igen


Min, s.k feta(!), gris på språng i parken. I mina ögon är hon alldeles lagom.

I söndags när jag och Lhine var och tränade så hade vi en lång lekpaus, och hade sönder ytterligare en leksak. Innan vi stod där med varsin del så fick jag en flygande Lhine i armen. Samtidigt som hon kampar bättre och bättre så blir det svårare och svårare att ta leksaken ifrån henne. Jag skulle ju kunna be henne att släppa den, men varför ska man göra det lätt för sig? Lhine har iallafall kommit på att jag brukar passa på att försöka sno åt mig leksaken när hon tuggar och gör omtag. Efter att ha stått passiv en stund så slappande Lhine av en stund, och jag kunde rycka åt mig leksaken, men Lhine var snabb och ville ha tillbaka den – och tog min arm. Aj.

Idag har vi varit ute i parken och lekt, och börjat slita sönder hundarnas fina krokodil som de fick i somras. Även idag fick jag ett bett, runt handleden.

24 november, 2009 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Grisbiten, igen”

 1. Lotta och Crespo:

  Hehehe… En liten kampgolden!! Me like!

 2. Linda,Olle,Minus:

  Ooo de gör ju så jäkla ont! Minus missade bollen i snöret igår och klippte min hand i full kraft! Den domnade bort länge!

 3. Lina:

  Verkar vara ett fenomen i helga Sverige, pratade med brorsans tjej från Boden och det hade varit samma hysteri där….Har sett att vi får vänta till Mars innan man får se Edward och Jacob i lugn och ro hemma i soffan…attans. Om man inte är lite olaglig förståss 😉

  Härligt med en kampgolden! Men fet(?) gris vet jag inte om jag kan hålla med om. Underbara valpar föressten!

  Lina, Algot och Kerstin

 4. Lovisa, Inja & Fendi:

  Nu har jag missat nått.. Är det nån anonym som tycker att Lhine är fet eller? 😛

 5. Caroline o. Lukas:

  Hi hi kanske vore på sin plats med spruta mot svininfluensa med en så bitsk gris i flocken 😉

 6. Ingela, Zeb, Indy:

  Ajajaj, ibland får de in fullträffar!

  Valparna är ljuvliga föresten! =)

 7. Anna&Trion:

  Oh, aj aj – det gör ont när de sätter sig i armen minsann 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: