Vägning dygn 45

Det har varit lite dåligt med vägningar, men jag tycker dräktighetstiden har gått så fort att jag inte riktigt hunnit med. Kanske är det just därför som tiden går fort, för att jag inte håller på och väger och mäter Thyra slaviskt varje vecka.

Thyra ska i normala fall väga 24-24.5 kilo, och idag stannade vågen på 28.7 kilo! Jag vet att man inte kan jämföra, men det är en större viktökning jämfört med när Thyra väntade Höstglädjens Dream-kull. Då hade Thyra ökat 3.3 kilo efter 6 veckor, och nu har Thyra ökat strax över 4 kilo.

Jag har suttit och lusläst om Thyras förra dräktighet en stund nu, och om bara några dagar bör jag kunna känna hur det rör sig i magen. Spännande!

24 oktober, 2009 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Vägning dygn 45”

 1. Maria:

  Spännande som sagt:D

 2. Linda,Olle,Minus:

  Åh vad spännande! Jag vill oxå känna sparkar:-P

 3. Emma:

  ohh kanske blir en jätte stor kull! 😀 spännande!!

 4. Carin:

  Åh vad härligt att snart kunna känna sparkar 🙂

 5. Lovisa, Inja & Fendi:

  Massa minithyror <3 Jag blev så besviken över att jag aldrig hann känna några sparkar innan det var dags för Inja att flytta, tror att det låg för mycket pruttar i vägen som isolering.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: