Vågar man hoppas?

Innan jag och mamma började kika på Tino till Thyra så tyckte väl jag att det här med att Thyra skulle ha en till valpkull kändes sådär lagom roligt. Det är ju tur att man får lov att ändra sig, för nu ser jag verkligen fram emot att se magen börja växa.

I onsdags var det 3 veckor sedan första parningen, och än finns det väl inga självklara tecken på att hon är dräktig. En blivande valpköpare funderade på om hon inte tyckte att Thyra breddat sig något, men det är väl så att man ser det man vill se. Andra hundar tycker att Thyra luktar spännande, och i onsdags när Thyra kom ner från övervåningen hos mamma och pappa så satte hon sig i trappen med en speciell blick… Dräktighetstecken eller inte?

I två dagar har hon varit pillig med maten och ätit väldigt långsamt och tagit en bit i taget. Nu imorse skulle hon ha min frukost istället för sin egen, och sen trots att Lhine stog och hängde bredvid Thyra när hon åt så pillade hon bara i sig en deciliter. Dräktighetstecken eller bara vanlig matvägran?

2 oktober, 2009 | 9 kommentar »

9 kommentarer till “Vågar man hoppas?”

 1. Lovisa, Inja & Fendi:

  Allt är nog dräktighetstecken! Jag blev faktiskt lättad när det visade sig att Inja var dräktig eftersom att hon hade betett sig helt stört ända sedan parning och jag hoppades för gud, kung och fosterland att det bebisar och inte idioti 😀

 2. Gunilla:

  Klart att hon är dräktig. Jag har ju sagt att det blir 15 st. *L*

 3. Maria:

  Klart att man vågar hoppas:D

 4. Carin:

  Klart hon är dräktig 🙂 Med sju små sötnosar i magen 😉

 5. Nora:

  Japp, 5 valpar i magen! 3 tikar och 2 hanar, spår jag…

 6. Karolina &Ravelli:

  haah! kul att du kollar på minsta lilla avikandebeteende hos henne =) säg till när hon blir sugen på vattenmelon och biff samtidigt då kanske hon värkligen är dräcktig =) hihi! Jag säger 9 valpar 4 damer och 5 herrar. =)

 7. Annika:

  Spännande väntan på besked om det är en dräktig Thyra eller inte. Håller tummarna för ytterligare en fin kull. 🙂

 8. Sandra:

  Jag tror din magkänsla säger helt rätt jag! Klart det blir bebbar!!! 7 st, 3+4!

 9. Maria:

  Jag tror också på vappisar 🙂 8 stycken, fem hanar o tre tikar 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: