Tillbaka i Norrköping

Vet inte om någon har märkt något, men jag och hundarna har iallafall varit borta ett par dagar. I lördags åkte vi alla tre till Linköping, där jag och Lhine var med på GRK:s samträning. Lhine skötte sig jättebra, och blev helt slut i huvudet. Efter träningen fick Thyra och Lhine hoppa in hos Ingrid i mammas bil, medan jag blev kvar i Linköping för att festa. Kändes lite halvt livsfarligt med tanke på min stukade fot som fortfarande saknar den yttre fotknölen (eller vad det kan heta), men den överlevde!

I söndags följde jag med Carro till ett av hennes jobb och fick hjälpa till att göra fruktkorgar. Som tack för hjälpen bjöd hon på pizza, och sen var det dags för mig att åka ut till mamma och pappa. Där möttes jag av två galet glada hundar!

Anledningen till att vi har varit frånvarande ett par dagar är att jag skulle få nytt golv i måndags, och vid 9.30 kom mamma upp och väckte mig och sa att jag hade telefon. Då var det en av golvläggarna som undrade om jag inte varit och valt vilket golv jag ville ha. Det gjorde jag i förra veckan, och jag hörde någon suckande kommentar om Hyresbostäder i andra änden av luren. Himla tur att de fick tag på mig, för jag har inte någon täckning på mobilen ute hos mamma och pappa. Frågade såklart hur de fått tag på deras nummer, men min kusins sambo Erik jobbade tydligen på det företaget som skulle lägga mitt golv… Ibland är världen bra liten.

På eftermiddagen ringde de igen, och var väl inte helt nöjda. Det hade behövt ta bort flera lager med golv och fick inte byta lister för Hyresbostäder, så nu blev det ett mellanrum på ungefär 2 centimeter mellan golv och list. De undrade om de skulle lämna det så eller sätta en liten extra list framför den gamla för att få bort mellanrummet, och det fick bli det sistnämna. Behöver jag ens nämna att det ser sjukt ut med tapeter och golv i grått och gamla slitna lister i brunt? De små listerna piffar väl upp det lite grann, och stoppar möblerna från att stå mot väggarna – och det är ju superbra.

Efter att ha tränat apportering med Lhine och gått en 2.5 km-slinga i mörkret med Thyra uppe på Petersburg så var det igår äntligen dags för mig och hundarna att åka hem till Norrköping och vårat nya golv. Började då med att koppla in datorn, bära ner tv:n och madrassen… och längre än så har vi inte kommit än.

14 oktober, 2009 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Tillbaka i Norrköping”

  1. Lovisa, Inja & Fendi:

    haha, bra att du prioriterar att uppdatera bloggen innan du fortsätter med upp-plockandet! 😀

  2. Johanna och Sting:

    Ibland undrar man lite hur de tänker!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: