Lhines egna fantasivärld

Igår kväll fick jag svar på varför Lhine betedde sig så konstigt i helgen, och varför hennes tankar verkat så långt bort de senaste dagarna. Lhine började löpa ungefär 4 veckor före Thyra, så det skulle ju kunna vara mycket möjligt att Lhine varit skendräktig i smyg och nu fått sina låtsasvalpar… och visst var det så. När jag kände på hennes tuttar igår så var dom lite svullna, och skitungen har mjölk. Suck!

Nu är ju den stora frågan hur jag ska göra med helgens tävling..?

21 oktober, 2009 | 10 kommentar »

10 kommentarer till “Lhines egna fantasivärld”

 1. Johanna, Hilda & Edda:

  Hoppa över säger jag, onödigt o chansa om hon inte är sig själv :).. tävlingar kommer ju alltid att finnas! 🙂

 2. Maria:

  Tack så mycket och grattis själv till kommande valpar!! Vore det jag som hade skendräktig tik skulle jag endera skippa tävlingen eller gå in och göra den utan några som helst krav – går det så går det:-)

 3. Hanna:

  Kör så det ryker. Går det så går det. Om inte, så vad då, då är det träningstävling. Lycka till!

 4. Maria:

  Har ingen aning hur det funkar med löp, skendräktighet & allt vad det är men hade jag varit dig hade jag inte chansat & startat en hund på tävling som inte har alla hemma så att säga.

 5. Fran:

  detta är det jobbiga med tikar! Aska är 2½ nu och hade sitt 4de löp i somras och hennes skendräktighet denna gång var den värsta hon haft. Hon är iof alltid extremt pigg (men sen är hon ju turbohund) men hon åt inget, bäddade och var rätt flåsig inomhus. jätte jobbigt.

  nu slipper jag iof problemen då Aska och Tindra har kastrerats. Men en tik som är skendräktig är ju lite i sin egen värld och kanske är det bäst för lilla Lhine att få vila sig i form.

  Men känn efter och se hur hon mår imorgon! Du har ju några dagar på dig!

  och om inte annat som någon annan sa….ta det som en träningstävling, det skulle jag göra, inga krav bara se det som jätte bra träning. Du har ju ändå betalt och anmält! vad är det värsta som kan hända 🙂

  Ni är ju bäst ändå 🙂
  kram

 6. Thina o hundarna:

  Med tanke på hur hon ibland upplever tävlingar så skulle jag starta. gå in o sen vid något bra tillfälle dunderbelöna o sen gå av plan. Ta det som en träningstävling. Inga pengar du får tillbaka i alla fall. Höj henne i ff o belöna sen utgå.

 7. Emma:

  hehehe tack för kommentaren 😉 vilken underbart söt bild på Lhine, man vill bara krypa ner bredvid henne! 😛

 8. Nina:

  Det är ett skit när de blir skendräktiga. Och svårt att veta hur man ska göra, men som sagt var du får inga pengar tillbaka så du kan ta det som en träning med mycket störning, du behöver ju inte köra hela paketet som Thina säger.

 9. Linda,Olle,Minus:

  Om du är som jag som blir besviken om det går skit så tycker jag inte du ska tävla. Det ger inte rätt förutsättningar för hunden om hon inte är som hon ska.

 10. Mia:

  Hej, vilket härligt foto samt hemsida hit kommer jag gärna igen.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: