Ingen tävling imorgon

Jag och Lhine är strukna från morgondagens tävling. Igår var jag inställd på att tävla, men sen idag insåg jag att det enda rätta är att stanna hemma. Precis som några av er som kommenterade i förra inlägget så var jag lite inne på om vi skulle ta det som tävlingsträning, men så började jag funderade på vad vi skulle tjäna på att starta? Inte mycket.

Lhine har fortfarande lite mjölk i tuttarna, och det betyder ju att hon fortfarande är skendräktig. Chansen att det går över till imorgon är ju lika med noll, så varför ska vi då tävla och låta saker bli fel? Nej som sagt, vi stannar hemma imorgon och sen får vi se om vi startar igen under vintern eller om det får bli till våren. Då ska jag iallafall ha med mig den där roliga och häftiga Lhine som jag startat lydnadsklass I-III, appellklass spår och jaktprov tillsammans med!

23 oktober, 2009 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: