Tada!

Jag hälsar er varmt välkomna till vår nya hemsida, och hoppas att ni ska trivas.

Som några kanske kommer ihåg, så bestämde jag mig för två veckor sen att jag ville göra om hemsidan och låta bloggen ta mera plats. Idén som jag hade fungerade inte med Blogtown, så nu är hela hemsidan gjord i WordPress.

Det där med att sitta och skriva en massa koder förstår jag mig inte riktigt på, utan det är Emma som har gjort grovjobbet. I onsdags blev hon klar med sin del, och sedan dess har jag suttit som klistrad framför datorn och gjort om alla undersidor, ändrat färger och grejat lite.

8 augusti, 2009 | 12 kommentar »

12 kommentarer till “Tada!”

 1. Maria:

  Verkar som jag blir den första att kommentera- Vilken ära;-)
  Nu ska jag kika runt på din nya, fina hemsida.

 2. Katarina & Wiggo:

  Tjusigt 😀

 3. Angelica:

  Kanon snygg!!! Gillar den skarpt!

 4. A-L:

  Mycket snyggt! Som vanligt… 😉

 5. Sofie:

  Åh, stiligt!

 6. Gisela:

  Super snyggt och Wow vilken bra bild när Thyra hoppar över stängslet med vilt – lysande!
  /Gisela

 7. L, Inja & Fendi:

  Åååh, ska bli spännande att klicka mig runt här 😀 Hade en vision av att göra om min hemsida mha wordpress, men det var innan jag kunde css-kodning och då kändes det som dött lopp, men nästa gång kanske det blir wordpress trots allt:)

 8. Anna, Ludde & Shappo:

  Viken jättefin sida! 😀
  O bilden längst ned på Thyras sida, när hon hoppar över ett stängsel – otroligt fin!

 9. Sofia:

  Det blev riktigt snyggt!

 10. Miriam:

  Kjempefin side 🙂 Følger med i bloggen din og synes du er utrolig flink å trene/konkurrere med hundene dine- Lykke til videre både med konkurranser og valpekull!

 11. Annika:

  Jättesnygg!!!!
  Kul med nytt för visst vill man förnya sig ibland även om din gamla sida också var väldigt fin.

 12. Sara:

  Ååå så himla snyggt det blev här inne 🙂
  Emma är en klippa 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: