Lhine 2 år och 4 månader

Imorse gav jag mig på Lhines front lite försiktigt med saxen. Jag tycker att hon är jättesvår att klippa! Till att börja med så har hon inte speciellt mycket päls fram och den är dessutom väldigt kort, och sen så ser hon inte riktigt klok ut om jag klipper för hårt på halsen.

Under lunchpromenaden tog jag med mig kameran ut för att försöka ta en uppställd bild på Lhine, så att jag skulle kunna titta närmare på och granska klippningen. Att ta uppställda bilder med bara två händer är inte helt lätt, men Lhine fick ställa upp sig själv och sen sprang jag iväg en bit, kastade en köttbulle framför henne och knäppte snabbt en serie. Även om bakbenen står både för långt fram och för långt bak så tycker jag att bilden blev bra, och jag är jättenöjd med klippningen!

31 augusti, 2009 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Lhine 2 år och 4 månader”

 1. Elin me grabbar:

  Jag tycker hon ser jätte fin ut 🙂
  Kul att hon var så duktig på andjakten också.. Härliga bilder från den.

 2. Angelica:

  Hon ser jätte fin ut!

 3. Linda,Holly&Vilde:

  Både snygg bild och snygg klippning!
  Imponerad över att du tagit en bra uppställningsbild helt själv 😉

 4. Nilla och Soda:

  Woho vilken snygging som sagt:D

 5. Emma:

  va fiin hon är 🙂

 6. Katarina & Wiggo:

  Tjusig! Men är hon så ”gamal” redan? Tyckte nyss hon var en liten valp och kom hem till dig!

 7. sofie:

  hon är så fin!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: