Äntligen!

Jag och Thyra skulle egentligen ha varit i Valdemarsvik igår och tävlat lydnad, och kämpat om en bia bed, men efter att ha gjort en löpkontroll när klockan ringt så kunde jag glatt krypa ner under täcket igen. Fast senare under dagen började jag fundera på om jag sett fel. Hur som helst så rådde mamma mig att inte låta Thyra vara med på andjakten, för förmodligen så var ju löpet på gång iallafall. Det vore ju lagom typiskt om hon skulle åka på en livmodersinflammation eller liknande, speciellt nu när hon ska paras en andra och sista gång.

Idag är det dock bara att konstatera att Thyra löper!

I vår lilla gissningstävling var det ingen som prickade in rätt dag. Johanna som har Thyras dotter Edda var närmast med sin gissning på att Thyra skulle börja löpa i fredags, och den gissningen trodde jag låg alldeles för långt fram. Tänkt så fel vi hade allihopa. Jag kommer göra som så att jag drar lott bland alla som var med och tävlade, och så får se vem som vinner presentkortet.

30 augusti, 2009 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Äntligen!”

  1. Lovisa, Inja & Fendi:

    hihi, antar att man får lov att säga grattis till löpet. Bättre sent än aldrig 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: