Nu tar vi en paus

Ja, nu tar vi en liten paus från bloggen och kommer nog inte tillbaka förrän om en månad. I december kommer det inte bli mycket hund, utan mest bara jobb, jobb, jobb. Idag är jag ledig, tack vare att en arbetskamrat ville byta ett pass, och sen har jag tre lediga dagar kvar innan jul.

Jag vet att jag kommer vara väldigt trött om kvällarna när jag kommer hem, så det är liksom ingen idé att ha några träningsmål i december. Då kommer jag bara få dåligt samvete de kvällar jag väljer att gå och lägga mig tidigt. Det får bli små träningspass i köket när jag vill och orkar.

30 november, 2019 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Nu tar vi en paus”

  1. Annika i Lindby:

    Önskar er alla en God Jul och Gott Nytt År!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: