Hundmat för ett helt år!

För ett tag sedan vann Lhine en tävling hos Animail, där priset var ett års förbrukning av Dogman Harmony! Jag hade redan funderat på att ta över Lhine från Priima till ett smalare foder, för hon började liksom bli lite småtjock, så förutom att vi blev väldigt glada över vinsten så kom den även väldigt lägligt!

Lhine är inne på sin andra säck av Dogman Harmony, och nu har jag fått höja hennes portioner lite grann. Gissa om hon är glad över det? Det säger inte bara slafs, slafs och så är maten slut, utan nu tar det lite längre tid för henne att inhalera maten.

26 augusti, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: