Grattis Thone på 4-årsdagen!


LD STARTKLASS LD I RLD N RLF RLD A Höstglädjens Gleam Of Golden Dream.

Efter att gårdagen blev som den blev så har jag mest funderat på hur saker och ting kommer lösa sig med min bil. Hur fan gör jag om min bil inte hinner bli lagad innan jag måste lämna tillbaka hyrbilen?!? Usch, det är så jobbigt att inte veta! Det gjorde att jag inte hade en tanke på vad det var för dag idag när jag gick upp. Jag kom inte på det förrän jag stod och slog upp tältet på GRK:s Club Show imorse…

… Thone fyller ju 4 år idag! Gissa om jag kände mig som världens sämsta matte! Thone tycker nog att den här dagen har varit helt värdelös, eller nästan iallafall. Inget extra gott till frukost, och sen behöva sitta i en otäckt BMW ett antal timmar. Hon är verkligen inte imponerad av den. Jag vet inte vem av oss som kommer bli gladast när Volvon är hemma igen.

Nu är hon nog desto gladare! Hundarna har fått kalasa på buffelchips, och det verkar vara gott som räcker länge. Thone har fått lyxen att ligga och tugga här i vardagsrummet, och just nu så har hon tuggat på det i 1 1/2 timme. Det blev nog en bra avslutning på den här dagen.

7 juli, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: