Vaccinationsdags! Vaccinera igen vid 6 månaders ålder?

När jag var och vaccinerade Lhine på Jägarvallens djursjukhus så hade jag ju kunnat passat på att boka in en tid för Nhoras vaccination, men det var ju så lång tid kvar. Sen helt plötsligt så hade hon fyllt 12 veckor… Idag var det iallafall dags, och vi åkte dit i god tid så att Nhora skulle hinna få känna av och landa i miljön. Hon tyckte att det var lite småläskigt att gå in i väntrummet, där det satt två andra hundar och väntade på att bli vaccinerade.

Det var två tysta och trevliga hundar, så det tog inte lång tid innan Nhora slappnade av. Hon hälsade fint på en man som satt bredvid oss, och sedan satt eller låg lugnt hon vid mina fötter. Jag tycker det är jätteskönt att hon inte kastar sig fram till allt och alla, än så länge. Det kanske kommer, så jag får njuta av det så länge det varar.

Att bli undersökt av veterinären och få en spruta i nacken var inga konstigheter. Vaccinationen märkte hon nog faktiskt ingenting av alls, för hon stod och åt godis under tiden.

Innan vi var klara så berättade veterinären att man kunde vaccinera igen vid 6 månaders ålder, ifall att hunden kommer träffa många hundar. Det är inget jag har hört något om förut, men det kanske är nya rekommendationer nu med tanke på alla smuggelhundar och hundar med falska pass? Är det någon annan som hört något om detta?

21 maj, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: